Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ελευθερία Λόγου



Φωτό από "Το κουτί της Πανδώρας"















Η Ελλάδα στην 84 θέση 
σε ένα σύνολο 179 χωρών. Ωραία!!!
Όσο πάμε και πλησιάζουμε τον πάτο. Άντε ρε δημοσιογραφίσκοι του κερατά καλά τα έχετε καταφέρει. Άντε να πάμε ακόμα πιο κάτω.
Έχουμε περιθώριο για μερικές παρακάτω θεσούλες. Φτιάξατε τη μιζέρια που σας διέταξαν, κάνατε μαι χώρα μπάχαλο με όσα λέτε καθημερινά με αβίαστο τρόπο απ΄τα χαζοκούτια που δουλεύετε και λέω δουλεύετε  και όχι εργάζεστε γιατί είστε απλά δούλοι τους.
Δούλοι του χρήματος που βάζετε στις τσεπούλες σας δημιουργώντας μια Ελλάδα κακομοιριασμένη όπως ακριβώς και το μυαλό σας.
Με την ίδια σκέψη μόνο στην απόκτηση του χρήματος με κάθε τρόπο. Θεοί της ενημέρωσης που έχετε το απύθμενο θράσος καθημερινά να "αυτοκτονείτε" τη λογική, την αλήθεια, τη νομιμότητα, την αγνότητα, το έλεγχο που θα έπρεπε να ασκείτε στην εξουσία, για το κέρδος των εργοδοτών μεγαλοκαρχαριών σας. 
Εύγε σας ρε δημοσιογραφίσκοι για τη θέση που κατατάξατε εσείς και μόνο εσείς με την ενημέρωση που παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα λαό που θα περίμενε από εσάς να αντιδράσετε πρώτοι καθοδηγώντας τον μέσα απ' την ευχέρεια του μέσου σας (και όχι του λόγου σας, γιατί οι πιο πολλοί από εσάς δε έχετε) σε δρόμους φωτεινούς, ελπιδοφόρους έστω και δύσκολους.
Αναπαράγεται μόνο τις εντολές του κάθε κοπρίτη με στόχο το κέρδος σας και όχι τον όρκο σας. Μιλάω για όρκο ψυχής και όχι για την ορκωμοσία σας σαν επιστήμονες (άσε που χλωμό το βλέπω να έχετε και πτυχίο) που θα έπρεπε να κρατάτε σαν ορόσημο ζωής απ΄τη στιγμή που έχετε το θράσος να παρουσιάζεστε καθημερινά σε τόσα εκατομμύρια κόσμου. Σε όλους αυτούς που ψάχνουν μέσα απ΄την όποια είδηση να καταλάβουν το τι τους περιμένει αύριο. 
Ποδοπατητές της αλήθειας είστε και φτηνοί γλωσοπλάνοι σαν τους πολιτικούς που συμπράτετε με κοινό σκοπό τη διατήρηση στις θεσούλες σας. Τίποτα παραπάνω.
Σας τρομάζει το " ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" έτσι δεν είναι;
Να που η έρευνα και η θέση που εσείς καταλάβατε στη κατάταξη το αποδεικνύει περίτρανα.
Τίποτα άλλο από ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, λακέδες, νενέκοι, ψεύτες, διαστρεβλωτέςκακομοίρηδες, άνανδροι, γελοίοι, κομματόσκυλα, μόνο που είναι πολλές οι λέξεις για ένα μοναδικό σύνθημα. 
Αλήτες; όχι δεν είστε όσο και να το θέλατε. 
Οι αλήτες έχουν μπέσα και λόγο. Εσείς, όχι δεν έχετε. Απλά ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ είσαστε και θα είστε.
Και μην βγάζετε την ουρά σας έξω όλοι σας γιατί θα έπρεπε να έχετε στείλει στον αγύριστο όλους τους συναδέλφους σας που καταστρέφουν τη κοινή λογικοί και όχι να αναπαύεστε στις δάφνες του "άμεμπτου" όσοι δικαίως έχετε τον τίτλο.
Με το κωλομέσο που διαθέτετε κόβετε και ράβετε όπως θέλετε δηλώσεις, ειδήσεις, δημοσιεύσεις, ομολογίες καταπατώντας κάθε αρχή τιμιότητας του λόγου αλλά πάνω απ όλα της ανάγκης του καθενός να εκφράσει την άποψή του.
ΘΕΟΙ εσείς της θολής ενημέρωσης εύγε σας για άλλη μια φορά για τη θέση που καταλάβατε στην παγκόσμια έρευνα... κάτω απ το Μαλάουι (75η θέση). Αλλά οι κωλομισθοί σας αποδεικνύουν το λόγο που κάνετε και λέτε όσα λέτε. 
Σαν εξαγορά μοιάζουν απ' τη μαφία.
Και είναι.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προαναγγελθείσα τρομοκρατία


Σκέφτηκες ποτέ πως είναι δυνατόν να προαναγγέλλουν στο κόσμο αυτό το "περιμένουμε κι άλλο τρομοκρατικό χτύπημα";
Πως είναι δυνατόν μια πράξη καθαρά απ' το πουθενά άρα και τρομοκρατική να την περιμένεις; Αν συμβαίνει αυτό και πράγματι την περιμένουν γιατί δεν κάνουν τα αδύνατα δυνατά να την προλάβουν; Απ' την άλλη ξέρουν κάτι και απλά δεν το λένε στο κόσμο; Προειδοποιούν τους όποιους τρομοκράτες; Είναι μέσα στους κύκλους αυτούς γνωστοί άγνωστοι που τους δίνουν πληροφορίες; Τι στο διάολο κάνετε μωρέ μαλάκες με τη κοινή γνώμη; Ποιος είναι ο τρομοκράτης τελικά; Αυτοί με τις κατσαρόλες κλπ ή εσείς με τα ΜΜΕ σας που προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κάνετε μια κοινωνία ολόκληρη να τρέμει για να σας δώσει την απόλυτη εξουσία;
Πως είναι δυνατόν ρε παλιοκοπρίτες να αναγγέλλεται έτσι με τόσο θράσος μέσα από τα "παπαγαλάκια" σας ότι περιμένετε και νέο τρομοκρατικό χτύπημα; Είναι πολύ δυσάρεστο το παιχνίδι που παίζετε με την τύχη ενός λαού που ζει με την αβεβαιότητα της εργασίας του (αν έχει φυσικά) και ταυτόχρονα με τον φόβο για την ίδια του τη ζωή.
Που είναι εκείνο το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει σαφέστατα πως έχετε την απόλυτη ευθύνη για να νιώθει ο πολίτης  σιγουριά και ασφάλεια στη χώρα του; Σας έχουν γίνει τα μυαλά τόσο πουρές που μόνο τη γαμημένη οικονομία κοιτάτε και δεν δίνετε καμία απολύτως σημασία στην πραγματική ζωή των πολιτών ε;
Οι θεσούλες, η επανεκλογή, η μασαμπούκα, οι κομπίνες, οι λαμογιές, οι τράπεζες φυσικά σε απόλυτη προτεραιότητα και ένας ολόκληρος κόσμος να ψοφίσει παλιοτόμαρα
Παρτάκιδες, φασίστες, μπουρδολόγοι, ανεγκέφαλοι, άχρηστοι που με πρόσχημα πάντα την "μεθοδευμένη" λαϊκή εντολή κάνετε ότι περνά απ το άρρωστο μυαλό σας για να φτιάξετε μια κοινωνία που καθημερινά υπάρχει και όχι ζει για να  πληρώνει τις μαλακίες σας.
Όλες αυτές που τόσα χρόνια τώρα και δεν είναι μόνο τα τελευταία 4-5, από κοινού με τις τάχα μου πολιτικές σας καταστρέφετε συστηματικά τάξεις ανθρώπων για όφελος μερικών μεγαλοκαρχαριών
Ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου με την "καθοδηγούμενη" τρομοκρατία σας, με τις φανφάρες του κάθε μαλάκα πολιτικού που σας αντιπροσωπεύει (βλέπε Γεωργιάδη Βορίδη και άλλα κουμάσια) και στην ουσία κατορθώνετε μέσα απ΄τη μωροπιστία του κόσμου να ζείτε κλέβοντας τον αέρα μας, το χαμόγελό μας, τις αξίες μας, τα όνειρά μας, την απλή ζωή που μας αρέσει, σε σχέση με τις πανάκριβες απαιτήσεις διαβίωσής σας. Τομάρια πουλημένα με εναλλασσόμενες κομματικές γραμμές ανάλογα το συμφέρον σας, παλιοκαθάρματα που έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για ήθος, εξυπνάδα, λογική, δικαιοσύνη, πατριωτικό αίσθημα...
Τρομοκρατία βρε άχρηστοι, είναι να έχεις μια κοινωνία με ένα εκατομμύριο άνεργους πολίτες που καθημερινά  τρομάζουν για να βρουν τα χρήματα που έχουν ανάγκη για την απλή επιβίωσή τους. Τρομοκρατία είναι να σε αντιμετωπίζει ένα κράτος σαν εχθρό. Τρομοκρατία είναι να νομοθετείτε συνεχώς όλο για πιο δύσκολες συνθήκες ζωής. Τρομοκρατία είναι να έχει ο κάθε μαλάκας το δικαίωμα να πληρώνει την εργασία του άλλου εξευτελιστικά με ψίχουλα ίσα για να τον κρατάει ζωντανό και να του παράγει μόνο τον δικό του πλουτισμό.
Τρομοκρατία είναι να μην βλέπεις χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Τρομοκρατία είναι να βλέπεις ανθρώπους που μια ολόκληρη ζωή δούλευαν και πλήρωναν το δικαίωμα τους να λέγονται πολίτες μιας χώρας και να φτάνουν σε μια ηλικία που να θεωρούν πολυτέλεια πλέον ένα κιλό ψωμί και ένα καφέ στο καφενείο τους. 
Οι πραγματικοί τρομοκράτες είστε εσείς βρε παλιοκοπρίτες που τα ένσημα όλων σας μαζί δεν φτάνουν τα ένσημα ενός και μόνο εργαζόμενου όταν τελικά θα φτάσει στην ηλικία που και πάλι εσείς ορίζετε για την τελική εξαθλίωση του. 

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Άξιοι της μοίρας μας


Μήπως μας αξίζουν πολλά περισσότερα απ΄ότι μας κάνουν;
Γιατί η ερώτηση ε; Μόλις σήμερα έγινε γνωστό το ότι ξερίζωσαν την Ιερή Ρίζα της Ελιάς του Πλάτωνα.
Θα μου πεις και πάλι την μεγάλη ευθύνη τη φέρει το κωλοκράτος τους με τη ψευτοδημοκρατία τους, που δεν είχε φροντίσει να περιφράξει και αναδείξει το ιερό κειμήλιο. Σωστά έτσι είναι. Απ΄την άλλη όμως ποιος Μ Α Λ Α Κ Α Σ θα έκανε κάτι τέτοιο αν πραγματικά τα εγκεφαλικά του κύτταρα δεν ήταν καμμένα; Μέσα σε όλη αυτή τη ξεφτίλα που ζούμε θα μπορούσε να σκεφτεί ελάχιστα; Πως να σκεφτεί όταν κατά τα άλλα ψηφίζει όλους αυτούς τους κόπανους εδώ και τόσα χρόνια; Αυτή θα είναι η λογική του παραλόγου του, σε μια χώρα που όχι δεν έχει σεβαστεί μόνο τίποτα δικό της αλλά κάνει και ότι είναι δυνατόν να καταστρέψει το ότι ακόμα έχει απομείνει (αν υπάρχει κάτι). 
Μόλις σήμερα πάλι, σε αυτό το πανηγυράκι που οι τριακόσιοι πάνε και παίζουν τη κολοκυθιά, τις κουμπάρες κουτσομπόλες αποφάσισαν (χα χα χα !!!) πως ο Βενιζέλος δεν έχει σχέση με την διαφθορά. Πως ο ΓΑΠ δεν είναι καθόλου υπεύθυνος για τίποτα (καλά ίσως να έχουν δίκιο εδώ λόγω απύθμενης βλακείας αυτού). Αποφάσισαν πως πρέπει να κάνουν ντα-ντα το κακομαθημένο παιδάκι που έκανε φασαρία στη τάξη  και όλα θα τελειώσουν ήρεμα διαφυλάσσοντας την Δημοκρατία. Τώρα γιατί εμένα μου θυμίζει η όλη υπόθεση τον Τσοβόλα άντε γύρευε.
Σε τούτη τη χώρα δεν θα υπάρξει τίποτα πλέον για να θεωρούμε πως μπορούμε να στηριχθούμε. Δεν θα υπάρξει τίποτα που πραγματικά να μας οδηγεί έξω απ΄το γαμημένο σκοταδισμό τους. 
Απ' τους γελοίους χρυσαυγήτες μέχρι τους αριστερούς που απέχουν της διαδικασίας βλέπεις μια μαθητική παράσταση ηλιθίων, τυχάρπαστων, ανεγκέφαλων, που μοναδικό σκοπό έχουν την παραμονή τους σε μια κοινοβουλευτική ολιγαρχία, φυσικά με κάποιους μισθούς βολέματος των κλώνων τους. 
Κι εσύ ψηφοφόρε τους τι στο διάολο κάνεις; Γελάς με την ηλιθιότητα τους αλλά ανέχεσαι να σε κυβερνούν, να σου κλέβουν ζωή και όνειρα, ακούς την κάθε μπουρδολογία τους και που και που λες απλά δεν πάει άλλο. Κάνεις τίποτα για αυτό το δεν πάει άλλο; Εσείς οι πιο ψηλά απ΄τον μέσο όρο, δικαστικοί, νομικοί, πανεπιστημιακοί και γενικότερα τα πιο μεγάλα μυαλά τι στο διάολο κάνετε; Εσείς οι μπροστάρηδες της τέχνης σε κάθε τομέα τι στο διάολο κάνετε; απορροφημένοι τόσο πολύ στη τέχνη σας; Που στο διάολο είναι οι κινήσεις σας; Κάτι που να δώσει το έναυσμα της αλλαγής, της ανάπτυξης, του αφυπνισμού, της γαμημένης προόδου; Τίποτα ρε σεις; Τίποτα; 
Θεσούλες στα πανεπιστήμια, στα κυκλώματα, κοντά στους μεγαλοκαρχαρίες που κινούν τα νήματα ε;
Άι στο διάολο μωρέ μαλάκες όλοι σας. όπως πάντα έτσι και τώρα βγάζετε πάντα την ουρά σας έξω περιμένοντας αυτόν που θα βγάλει το φίδι απ' τη τρύπα για να το παίξετε μετά κι εσείς αντιστασιακοί τάχα μου. Μόνο που τώρα δεν ξέρετε σε ποιόν να αντισταθείτε ε; 
Ο απλός κόσμος απ΄την άλλη νιώθει τον οικονομικό φόβο όπως κάποτε ένιωθε τον χαφιέ που θα τον "έδινε" αν τολμούσε να μιλήσει.
Ο τωρινός φόβος είναι χειρότερος και οι χαφιέδες περισσότεροι καθώς το χρήμα πλέον και το βόλεμα για ένα κομμάτι ψωμί κάνει τους πάντες κότες μη τυχόν και χάσουν τα ψίχουλα που τους πετάνε οι όποιοι εργοδότες, μη τυχόν και τους πάρει το σπίτι η τράπεζα, μη τον κλείσουν φυλακή γιατί απλά δεν έχει όσα του έχουν κλέψει τόσα χρόνια τώρα οι Κ Ο Π Ρ Ι Τ Ε Σ για να τους πληρώνει τος θεσούλες τους μέσα στο κωλόσπιτο που θέλουν να το ονομάζουν Ναό της Δημοκρατίας. Μόνο που έχουν ξεχάσει να ανάψουν τα κόκκινα φαναράκια τους.


Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δικαιοσύνη όπως λέμε Μπαρμπούτσαλα


Το Σύνταγμα της Ελλάδας καθορίζει τη λέξη δικαιοσύνη σε όλους του τους όρους. Έτσι νομίζουμε εμείς οι απλοί πολίτες - ψηφοφόροι.Όμως...
... στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι πολυπρόσωπη. Έχει πολιτικές απόψεις. Ακροαριστερές, Αριστερές, Αριστεροκεντρωές, Κεντρώες, Κεντροδεξιές, Δεξιές, Ακροδεξιές κλπ. Επίσης έχει και άλλα πολλά πρόσωπα ανάλογα τις κάλπες που θα στήσουν τα "καμάρια μας" για να μπερδέψουν για άλλη μια φορά τη κοινή γνώμη. Μην ακούτε το περίφημο η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Είναι ανοιχτομάτα και μάλιστα με τις ανάλογες πολιτικές κατευθύνσεις. 
Βλέπει καλά ανάλογα με τη γωνιά που κάθεται κάποιος στο κέντρο της Βουλής, ανάλογα με τη σχέση που έχει με το κύκλωμα των τραπεζών, μεγαλοκαρχαριών, συμφερόντων κλπ. Αυτό το γαμημένο ¨άπλετο φως" που περιμένουμε τόσα χρόνια να πέσει μέσα στο σκοταδισμό που μας προσφέρουν απλόχερα είναι απλά διαχειρίσιμο απ΄τους κοπρίτες που τρέφουμε δυστυχώς.
Φωνάζουμε, αγανακτούμε, διαδηλώνουμε αλλά κάνουμε και ταυτόχρονα την πάπια σε κάθε τους ουρανοκατέβατη μαλακία για τον αποπροσανατολισμό μας και τους διατηρούμε σε μια σάπια διακυβέρνηση τόσα χρόνια τώρα.
Στήνουν εκείνα τα καθημερινά πανηγυράκια με τις "κομμένες κεφαλές" των κωλοκάναλων και όπως είναι φυσικό επακόλουθο η κοινή γνώμη χάνει κάθε μέτρο και κάθε λογική με τις παπαριές που ακούει, αν ακούει.
Νόμοι, παραθυράκια νόμων, παράγραφοι νόμων, διατάξεις, όροι του συντάγματος και πάντα όλοι έχουν δίκιο. Οι μόνοι που έχουν άδικο είναι οι οικονομικοί υπήκοοι αυτής της χώρας. Δηλαδή οι Έλληνες πολίτες.
Η δικαιοσύνη που λέγαμε, ξέρει να καταδικάζει έναν Έλληνα που δεν έχει να πληρώσει τα 3000 ευρώ ας πούμε που χρωστάει, αλλά πανεύκολα με περίτεχνους λογισμούς και διατάξεις απαλλάσσει καταχραστές, λαμόγια, προδότες, ανάξιους, παπαρολόγους εκατομμυρίων ευρώ. 
Είναι ανέκδοτο για πολλά γέλια αν το δείς αποστασιοποιημένος απ΄την Ελληνική πραγματικότητα, το να μιλάμε για Ελληνική Δικαιοσύνη. 
Ας την ονομάσουμε Ελληνική Συμφεροντοσύνη για να ξέρουμε βρε παιδί μου που βρισκόμαστε.
Ας ονομάσουμε και τα κωλοκάναλα δικαστήρια για να δικάζουμε εν μέσω τυριού και αχλαδιού με ανώτατους δικαστές όλους αυτούς τους μαλάκες που έχουν αναλάβει την ενημέρωση μας με τις ευχές φυσικά των ανωτέρων συμφερόντων. 

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Καλό το παραμύθι τους αλλά δεν είχε δράκους


Πως να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια;
Πως να το πιστέψεις όταν όλα όσα έχουν πει μέχρι σήμερα είναι ψέματα;
Αναγνωρίζεις τη προβοκατόριακια γλώσσα τους μέσα απ΄τα γνωστά "παπαγαλάκια" σε όλα τα κωλοκάναλά τους.
Είναι φυσικά πανεύκολο για αυτούς να κατασκευάσουν κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ και να πυροβολήσουν το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Είναι επίσης πανεύκολο να κάψουν και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, να βρουν και κάλυκες του όπλου. Είναι όλα πανεύκολα για τα "καμάρια μας" που κόπτονται για τη δική τους δημοκρατία. Μια δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα δικά τους μέτρα, με τους δικούς τους νόμους με τα δικά τους παιδιά. 

Πρέπει να σε τρομάξουν φίλε μου, Πρέπει να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να μη δεις και να συνεχίσεις να μη βλέπεις τι κάνουν, με νομοσχέδια, παραθυράκια, φλασάκια και σιντί, κουκουλοφόρους, τραπεζίτες, προέδρους, φίλους και ξαδέρφους. Πραγματικά σε πιάνει αηδία στη σκέψη των όσων έχουν κάνει προφασιζόμενοι πάντα τη δημοκρατία και την ομαλότητα. 

Αναλογίσου λίγο ποιοι είναι όλοι αυτοί. Κοίτα λίγο τι σκατά έχουν κάνει τόσα χρόνια τώρα και ζήτα απ' τον εαυτό σου να πιστέψει στη επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, λες και αν ήθελαν οι όποιοι τρομοκράτες δεν θα μπορούσαν να "φάνε λάχανο" προέδρους, γραμματείς και λοιπούς φαρισαίους. 
Μια τεράστια προβοκάτσια όλο αυτό το πανηγυράκι τους με στόχο τα ματάκια σου και το μυαλό σου.  Για να μην αντιδράσεις (όχι ότι το κάνεις) σε αυξήσεις, φόρους επί φόρων, προδοσίες, συγκαλύψεις, ρεμούλες και φυσικά να εδραιώσουν την αφεντιά τους στο σβέρκο σου, γιατί έτσι αποφασίζουν και διατάζουν.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Κόστος (ζωής;)


1. ΤΡΟΦΗ
Έστω ότι τρως μόνο μακαρόνια (η πιο φτηνή τροφή) και άντε λίγο τριμμένο τυρί χωρίς σάλτσα.
α) Μακαρόνια: 0,80 ευρώ (το πακέτο του μισού κιλού) x 30 ημέρες του μήνα = 24 ευρώ
β) Τυρί: 7 ευρώ το κιλό / 30 μερίδες = 33 γραμμάρια  ανά πιάτο.
ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ  24+7= 31 ΕΥΡΩ

2. ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 
Εισιτήριο 1,40 x 2 (πήγαινε - έλα) 2,80 ευρώ ανά ημέρα 
2,80 x 20 (εργάσιμες ημέρες) = 56 ευρώ τον μήνα

3. ΔΙΑΜΟΝΗ (Ενοικιαζόμενο διαμέρισμα)
Ενοίκιο 250 ευρώ (αν υπάρχει φυσικά τόσο φτηνό)
Κοινόχρηστα 20 ευρώ

4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: 50 ευρώ. 
5. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 20 ευρώ. 
6. ΝΕΡΟ 10 ευρώ 
    Σύνολο 80 ευρώ

7. ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
Σαπούνια, Απορρυπαντικά, Χαρτικά 25 ευρώ

8. ΕΝΔΥΣΗ - ΥΠΟΔΗΣΗ 
Ανά μήνα  (εσώρουχα, κάλτσες, παντελόνια κλπ)  έστω μόνο 10 ευρώ.

9. Αν αποφασίζεις να καπνίζεις θα είσαι ο πιο βαριά φορολογούμενος
Στα 4 ευρώ του πακέτου τσιγάρα τουλάχιστον τα 2.50 ευρώ πάνε στο φόρο καπνού
έστω ότι θέλεις ένα πακέτο την ημέρα άρα  4 x 30 = 120 ευρώ.

όλα αυτά μας κάνουν 
   ΤΡΟΦΗ: 31 ευρώ 
ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ: 56 ευρώ 
ΔΙΑΜΟΝΗ: 270 ευρώ
ΗΛΕΚΤΡ. ΤΗΛ. ΝΕΡΟ: 80 ευρώ, 
ΥΓΙΕΙΝΗ: 25 ευρώ 
ΕΝΔΥΣΗ ΥΠΟΔΗΣΗ 10 ευρώ 
ΚΑΠΝΟΣ: 120 
   = 592 ευρώ















Αν είσαι τυχερός παίρνεις 600 ευρώ μισθό καθαρά  (τυχερούλη !!!) σου μένουν 8 ολόκληρα ευρώ για κραιπάλη !!!


Αν δεν μαζέψεις αποδείξεις για 148 ευρώ τη γάμησες. Θα φορολογηθείς επιπλέον με 22%.
Έστω ότι μαζεύεις αποδείξεις απ' το σούπερ μάρκετ  56 ευρώ και από ένδυση 10 = 66 ευρώ σε απόδειξή  άντε και άλλα 10 από ένδυση σύνολο 76 ευρώ. Δεν μετράνε όμως οι αποδείξεις των ΔΕΚΟ. Δεν ξέρω αν μπορείς να θεωρήσεις απόδειξη των φόρο καπνού στα πακέτα. Μάζευε
τα για καλό και για κακό.

Αυτά για να ξέρεις που σε οδηγούν αυτοί που έκρυψαν τα δισεκατομμύρια απ' τις μίζες τους και σε βομβαρδίζουν με εξωπραγματικά χρηματικά ποσά που χρωστάς εσύ και τα παιδιά σου, λέγοντάς πως είσαι κλέφτης, φοροφυγάς, απατεώνας και άλλα νόστιμα, ενώ κρύβουν ονόματα από λίστες.

Πασοκ ΖΟΟ





Λίστα - λίστα, είσαι εδώ;


Μια λογική απορία
Γιατί το cd της λίστας έγινε flashακι;
Για ποιο λόγο τα όποια αρχεία της όποιας λίστας που χωράνε άνετα σε ένα cd έπρεπε να μεταφερθούν σε ένα flashακι
Αυτό το πρώτο cd που στο διάολο είναι; Πώς είναι δυνατόν ένα τόσο σημαντικό αρχείο να "χαθεί" απ το γραφείο σου ρε Παπακωνσταντίνου; Μπορώ να κάνω υποθέσεις με τη σειρά μου μετά την ομολογία σου που λίγο πολύ λέει...

• cd;  ποιο cd;
• εγώ δεν ξέρω τίποτα, 
• χάθηκε, 
• το πήρε ο αέρας, 
• μπήκε ένα ρακούν και το άρπαξε απ το κλειδωμένο συρτάρι του γραφείου μου,
• το έδωσα για φύλαξη σε μια χελώνα και παράλληλα να το παραδώσει στον Βενιζέλο,
• εκείνη την ημέρα είχα ένα φρικτό πονοκέφαλο και δεν θυμάμαι,
• μιλούσα στο τηλέφωνο και όπως όλοι μας έπαιζα με ένα στυλό και κατα λάθος έγραφα πάω στο cd και το χάλασα.
• το έφαγε το  computer μου, το έβαλα στην υποδοχή και μετά το εξαφάνισε.. τι να πω δεν ξέρω,,, και το service που ήρθε για το μηχάνημα την ίδια απορία έχει,
• λοιπόν δεν το περίμενα αλλά ήταν από αυτά τα cd που αυτοκαταστρέφονται, να φανταστείτε έβγαλε τόσο καπνό απ το μηχάνημα μου που με πήραν τα κλάματα
• α δεν σας είπα; το κρέμασα στο μπαλκόνι του γραφείου μου για να διώχνει τα περιστέρια που κουτσουλάνε παντού τα άτιμα.
• τσ τσ τσ τσ!!! μα σε cd να μου το στείλει; τόσο μπανάλ: δεν μπορούσε σε ένα flashακιτσιγκούνα Λαγκράντ.

Άντε ρε μαλάκα λαδοποντικέ Παπακωνσταντίνου ούτε μια δικαιολογία που να βγάζει και λίγο χιούμορ δεν μπορείς να βρεις. 

Καλά ε, δεν είναι μόνο αυτός. Ο άλλος ο Βενιζέλος; τι παιδί κι αυτό;  Με τόση μπουρδολογία να μην μπορεί να βρεις μια λογική εξήγηση; Οι δε ρυθμοί διεκπεραίωσης πρέπει να έχουν καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Εντάξει έχουμε πρόβλημα κυκλοφοριακού στην Αθήνα δεν λέω. Μα να κάνει επτά μήνες απ' το ένα υπουργείο στο άλλο; Ούτε με σαλιγκάρι να το είχε στείλει. Αυτή η δικαιολογία μου θύμισε αυτό που μας έλεγαν όταν πήγαμε φαντάροι. Το απολυτήριό σου στραβάδι το φέρνει ένα μυρμήγκι απ τη Κίνα.

Ποίος έχει πει και μάλιστα τους έχει πείσει όλους αυτούς τους κοπρίτες πως τρώμε κουτόχορτο ρε γαμώτο;
ίσως να μπορώ όμως να τους δικαιολογήσω εν' μέρη όταν βλέπουν πως με τις παπαριές που λένε τόσα χρόνια,  μας έχουν κάτσει για τα καλά στο σβέρκο. Όταν ένα ολόκληρο κωλοσύστημα τους κρατάει γερά στην εξουσία με τον μαλάκα τον γραικό να κάνει υπομονή, να ελπίζει, να υπομένει, να λέει το περίφημο "έχει ο Θεός", το "θα έρθουν καλύτερες μέρες" και να τους ξαναψηφίζει. 
Ε, πως να μην πάρουν επάνω τους και να τα λένε όλα αυτά. Σε περνάνε για   π ο λ ύ   μαλάκα φίλε μου και τους έχεις δώσει το δικαίωμα να το κάνουν φυσικά όταν κρέμεσαι απ΄το στόμα τους για να ακούσεις τις τόσες μαλακίες που ξεστομίζουν, τις συνεχόμενες δικαιολογίες, την μετατόπιση των ευθυνών τους, την ακατάσχετη ασχετοσύνη τους και την τομαροκρατούμενη λογική τους.


Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013