Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

H τέχνη τους μάρανε





Φωτό απ' "Το κουτί της Πανδώρας"




Πιστεύω πως όλοι, ή σχεδόν όλοι είδαν την "πειραγμένηφωτό του πιτσιρικά που έπιασαν με τα όπλα  και τα σχετικά. Δεν είχα καμιά αμφιβολία για το μέγεθος της παραπληροφόρησης πάνω σε κάθε τι που βγαίνει στη δημοσιότητα, μα το να προσπαθείς να πείσεις και για το ταλέντο σου στη χρήση του PHOTOSHOP με κάτι τέτοιες μαλακίες, είναι τραγικό, που λέει και μια άλλη ψυχή. 
Τι πληρώνουμε, ρε φίλε;
Τι άνθρωποι είναι αυτοί τελικά;
Πόσο άσχετοι σε ότι και να κάνουν;
Όταν πρωτομαθαίνεις το Photoshop "παίζεις" με τα διάφορα πινέλα που σου παρέχει σαν πρόγραμμα, πειραματίζεσαι με την υφή τους, την τονικότητα, το φως τη σκιά και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο. Αυτά τα πρώτα μαθήματα άντε να κρατήσουν ένα μήνα πάνω σε απλές εφαρμογές.
Ετούτοι οι "καλλιτεχνικοί εγκέφαλοι" δεν νομίζω να δούλεψαν και πολύ το πρόγραμμα. Δεν νομίζω να  "έστρωσαν κώλο" και να έμαθαν σωστά τις δυνατότητες που τους παρέχει η Adobe μέσα απ΄το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα παγκοσμίως. Μάλλον τυχαία ανακάλυψαν πως το γαμώPC τους έχει και ένα πρόγραμμά με το οποίο μπορείς να πραπλανήσεις για άλλη μια φορά τη κοινή γνώμη. 
Να μην υπερβάλω, αλλά μια δεκαετία πίσω την έχουν απ΄όσα ξέρει ένας γραφίστας σχετικός πάνω στο θέμα.
Άντε ρε κοπρίτες, για άλλη μια φορά, άντε να δούμε τι άλλη κρετινιά θα κάνετε για να πείσετε μια κοινωνία ολόκληρη για την ανικανότητα σας.