Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ

Τις δεκαετίες που πέρασαν είχες την ευκαιρία να γνωρίσεις καλά τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας. Ναι τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Έπρεπε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να καταλάβεις το άσχημο παιχνίδι που έπαιζαν στη πλάτη σου. Αλήθεια κατάλαβες ή όχι;  Τόσα χρόνια σε φανάτιζαν με υποτιθέμενη δύναμή τους και σε κρατούσαν δέσμιο μιας πολιτικής που σε τίποτα δεν διέφερε μεταξύ των δύο αυτών  ΣΥΝΈΤΑΙΡΩΝ. Ναι ένας πολύ καλά δομημένος συνεταιρισμός είναι με στόχο εσένα. Η εναλλαγή στην εξουσία δεν ήταν τίποτα παραπάνω από στάχτη στα μάτια σου απλέ ψηφοφόρε. Εσύ που πάντα ελπίζεις σε μια αλλαγή και ανατροπή των αθλίων καταστάσεων. Πρόσεξε, δεν θίγουν μόνο τα οικονομικά συμφέροντά σου , μα κυρίως τη λογική σου.  Σε κάνουν να πιστεύεις σε ένα δικομματικό καθεστώς παρουσιάζοντας σου όλους τους άλλους σαν δαίμονες. Τώρα πλέον που είναι ορατή η πολιτική χρεοκοπία τους αποφάσισαν αυτόν το συνεταιρισμό να στον δείξουν και για άλλη μια φορά σου μιλάνε για εθνικό συμφέρον αυτοί που τόσα χρόνια σε κατάκλεβαν, σε βίαζαν ψυχολογικά, αφαιρούσαν τη λέξη όραμα απ τη ζωή σου, υποθήκευαν το μέλλον των παιδιών σου, σε έκαναν να νιώθεις ένοχος για τα δικά τους ανομήματα  και μέσω του κομματικού στρατού τους σε έκαναν για άλλη μια φορά πιόνι στα παιχνίδια τους. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΙ; Αν ναι τότε θα πρέπει να τους ξαναψηφίσεις.
Αν νιώθεις πιόνι τους πρέπει να τους ξαναδώσει το  δικαίωμα να σου κάνουν ακόμα περισσότερα απ όσα σου έκαναν.
Μα να ξέρεις πως ξεστομίζοντας ένα "μαζί τα φάγαμε" δεν μπορούν να σε κάνουν συνένοχο τους. Αν πάλι το πιστεύεις και αυτό τότε μάλλον θα πρέπει να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα ψήφου.
Μπλε και Πράσινα κομματόσκυλα θα προσπαθήσουν και πάλι να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα στη ορθή σκέψη παρουσιάζοντας σου μια μιζέρια που οι ίδιοι δημιούργησαν και τώρα πάλι υπόσχονται να σε βγάλουν από αυτή.   ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΖΈΡΙΑ ΣΟΥ - ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΉ. Αυτό θα είναι το προεκλογικό τους μότο. Σου αρέσει; Αν ναι και πάλι ΣΚΑΣΕ και μη ξαναμιλήσεις ποτέ ΡΑΓΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΕ, ΜΑΛΑΚΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΓΚΡΕΚΕ και δούλευε σαν σκυλί τσάμπα , χωρίς όνειρα, χωρίς μέλλον, χωρίς προοπτική, χωρίς ανθρώπους γύρω σου αλλά με άλλους σαν εσένα κοψοχέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: