Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

HARVARD: Τα λαχανικά διδάσκουν














Δεν είναι δυνατόν. Κάποιος- κάποιοι μας κάνουν χοντρή πλάκα.Ίσως πάλι το μικρό μας μυαλό δεν μπορεί να "πιάσει" την αξία του γιωργάκη που έναντι αμοιβής παρακαλώ θα "διδάσκει" στο Harvard. Προσπαθώ να βάλω σε τάξη τα εγκεφαλικά μου κύτταρα αλλά τα αισθάνομαι να καίγονται.
Ερώτημα (αφελές) πρώτο: Σε ποια γλώσσα θα μιλάει; ok ok κάνω κι εγώ πλάκα... στη μητρική του Αμερικανική.
Ερώτημα (αφελές;) δεύτερο: Τι στο διάολο έχει να πει το κουνουπίδι αυτό.
Ερώτημα (καθόλου αφελές) τρίτον: Ο ίδιος θα γράφει αυτά που θα λέει; Είναι γνωστό πως κανείς από αυτά τα "πίτουρα" δεν μπορεί να συντάξει δυο αράδες αν δεν έχουν από πίσω τους συμβούλους, παρασυμβούλους κλπ.
Ερώτημα (σοβαρό) τέταρτο: 10.000.000 Έλληνες δηλαδή είναι μαλάκες που τον περνάνε από γενιές δεκατέσσερις;
Ερώτημα (μη σοβαρό) πέμπτο: Θα μιλήσει και για κωπηλασία; 
Ερώτημα (τρία πουλάκια κάθονταν) έκτο: Ρε γιωργάκη πόσα θες να μας τρελάνεις; Από που κι ως πού βρε τυχάρπαστε μπορείς εσύ να διδάξεις έστω και για το πώς στρίβουμε τη σφουγγαρίστρα στο κουβά πριν να αρχίσουμε το σφουγγάρισμα;
Ερώτημα (απορία πραγματική) έβδομο: Λέτε να μας βάλουν να πληρώσουμε αναδρομικά τα όσα μας έχει πει τόσα χρόνια που όλοι εμείς οι τυχεροί τον είχαμε και πολιτικό πρόσωπο τόσα χρόνια, αλλά δεν είχαμε καταλάβει την αξία του ρήτορα; Λέτε να μας ζητήσουν δίδακτρα για όλα όσα ακούγαμε απ' το στόμα που πέταξε τις μεγαλύτερες μπαρούφες και μάλιστα με σαρδάμ που ξεπέρασαν ακόμα και αυτά του σιμίτη;
Το να σου πω να πας να γαμηθείς θα είναι ευχή. Όχι δεν στο λέω. 
Να πω μόνο άντε στο διάολο μαλάκα εσύ και η νέα τάξη πραγμάτων που σε έβαλε να παίζεις καραγκιοζάκο και νομίζεις πως κάποιος είσαι ξεφτίλα. 
Ρώτα 10.000.000 Έλληνες να μάθεις ποιος είσαι γιατί ούτε όταν κοιτάς το καθρέφτη δεν μπορείς να καταλάβεις πως μοιάζεις με κουνουπίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: