Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μαριονέτες του γελοίου θιάσου της παρακμής.


Χρήμα, επιτόκια, δάνεια, πτωχεύσεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, λόγια, λόγια, λόγια. Μια ακατάπαυστη μπουρδολογία απ' όλους τους κρατούντες. Σχέδια για να βγούμε απ΄τη κρίση, για να μην πτωχεύσουμε, για να ξεζουμίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους πολίτες. Απ΄τη μύγα ξίγκι λέει η παροιμία.
Μου έρχεται στο μυαλό αυτή η ομάδα που δεν τραβάει με τίποτα και προσπαθεί με ένα κάρο μαλακίες να πάρει έστω μια ισοπαλία.
Που πας ρε Καραμήτρο! 'Η μήπως Καραγιώργο;

Τα μυαλά πού υπάρχουν πίσω απ τον αυτουργό είναι που με φοβίζουν περισσότερο καθώς δεν τα ξέρουμε. 
Τούτο δω είναι ένα αμερικανάκι σαν αυτό της ταινίας με τον Βουτσά που προσπαθούσε να του πουλήσει τσολιαδάκια. Να τον κάνει συνέταιρο σε σκυλάδικο της Πλάκας, τα χρόνια της μακαριότητας μας σαν λαός. 

Ο θεός ΧΡΗΜΑ. Οι ιερείς του, τα παπαδάκια, ο σύλλογος της ενορίας με εκείνες τις κυράτσες και τους τάχα μου κυρίους με τις γραβάτες και τα κολαρισμένα πουκάμισα. Η βιομηχανία της πίστης σε κάτι άυλο, σε αξία τυπωμένη σε ένα κομμάτι χαρτί καλής ποιότητας που αντέχει την ταλαιπωρία της μεταβίβασης από χέρι σε χέρι. Είναι ο πόλεμος των σύγχρονων εικονομάχων. 
Τα δικά σου δικά μου ... το σύγχρονο slogan της πολιτικής.
Δεν μας ενδιαφέρει πως τα έβγαλες, αν έβγαλες. ΧΡΩΣΤΑΣ γιατί χρωστάει το κράτος.
Μόνο που αυτό δεν είναι κράτος και δεν νιώθω να του ανήκω. Αυτό που αναγνωρίζω είναι πως για πολλοστή φορά πρέπει να κόψει το κώλο του ο καθένας να πληρώσει τους γαμημένους φόρους σας παλιοξεφτίλες, άχρηστοι, ανίκανοι, κοπρίτες, ανεπάγγελτοι.
Κολλημένοι πίσω απ' τις καρεκλούλες σας κυνηγημένοι απ την οργή του κόσμου αποφασίζετε για το αν πρέπει να πεθάνει ένας λαός ολόκληρος για τη ματαιοδοξία μερικών και μόνο. Όχι για ιδανικά, πιστεύω, τιμή, αξιοπρέπεια ... αλλά για τα γαμημένα τα ευρώ σας.

Αυτόχειρες απελπισμένοι, που τους έχετε γραμμένους, καθημερινά δείχνουν μια μακάβρια αντιμετώπιση της ζωής καθώς το μικρόβιο του χρήματος έχει περάσει στα εγκεφαλικά τους κύτταρα. Νιώθουν απροστάτευτοι σε ένα κωλοκράτος που δημιουργήσατε  και δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε ελεύθερα μέσα σε αυτό. Ο σεβασμός των θεσμών κύριοι (μη χέσω) είναι προϊόν αξίας και δεν απαιτείται. Χτίζεται. Είσαστε ανάξιοι κάθε σεβασμού της κωλοθέσης σας και προσωπικότητάς σας,
Φυλακίζετε γιατί ο κόσμος δεν έχει να σας δώσει αυτά που εσείς του κλέψατε όλα αυτά τα χρόνια που παίζετε με τη πολιτική, με το κράτος, με το κόσμο, με τους νόμους, με τις δικές μας αξίες τελικά. 

Όχι να μην πάτε σε εκλογές. Να κόψετε το κώλο σας και να δουλέψετε παλιοξεφτίλες.
Το μάθαμε τώρα, όποτε σας έρχονται δύσκολα να τα παρατάτε με τη πρόφαση των εκλογών και απ΄τις δυο κωλοπαρατάξεις σας.
Να καθίσετε και να βρείτε λύσεις στα δύσκολα όπως λέτε. Τι στο διάολο θέλατε τότε να αναλάβετε την εξουσία; Τι σκατά περιμένατε δηλαδή έτσι όπως τα έχετε καταφέρει αυτά τα χρόνια εναλλαγής σας σε αυτή; Φανατίζετε ένα κόσμο που είναι έτοιμος να παραδοθεί  στα λόγια του κάθε ενός από σας, γιατί απλά δεν του αφήνετε περιθώρια να σκεφτεί τι πάει να κάνει για άλλη μια φορά απ΄τις τόσες που τον έχετε κοροϊδέψει, ατιμάσει, ξεφτιλίσει και τελικά υποδουλώσει στα μεγάλα συμφέροντα που σας υπαγορεύονται.
Ψηφίζετε νόμους δουλοπαροικίας και όχι ελεύθερης χώρας με τίμιους και εργαζόμενους πολίτες. 
Από που το έβγαλες το συμπέρασμα πως όλη η χώρα είναι διεφθαρμένη ρε κόπανε; 
Απ τους κύκλους που εσύ ζεις έτσι; 
Να ξέρεις λοιπόν πως δεν είναι οι μοναδικοί αυτοί ¨κύκλοι ζωής¨.
Υπάρχουν, ευτυχώς, κύκλοι, ομάδες, με πραγματικά πνευματικά χαρίσματα που τόσο έχουμε ανάγκη σαν χώρα. Αυτοί οι κύκλοι θεωρούν πώς πλέον δεν πάει άλλο με τους κωλοκομματικούς στρατούς σας. Ένα εκατομμύριο απ τη γαλάζια παράταξη κι άλλο ένα απ΄τη πράσινη να καθορίζει τις τύχες 11.000.000 και το μέλλον των επερχόμενων γενεών. 
Άντε στο διάολο κοπρίτες άχρηστοι που θέλετε και πάλι εκλογές.
Να στρωθείτε να δουλέψετε ρε ανεύθυνοι υπαλληλίσκοι της κακιάς συμφοράς και να βγάλετε άκρη, που μάθατε να ρίχνετε συνεχώς φόρους επί φόρων για να θεωρείτε πως αυτό είναι πολιτική. 
Κοπρόσκυλα του κερατά εάν είχατε δουλέψει έστω και μια μέρα σοβαρά στη ζωή σας θα ξέρατε τι πάει να πει αγώνας για την επιβίωση, θα ξέρατε τι  πάει να πει εργασιακό περιβάλλον, μισθοδοσία, μηνιάτικο, χρέη, οικογένεια, οράματα για μια καλύτερη ζωή.
Αλλά το κοπριταριό σας δεν έχει τη παραμικρή ιδέα από όλα αυτά. Ξέρει μόνο πως να σκεπάζει, κουκουλώνει, την απραξία του σαν υπάλληλος  όλα αυτά τα γαμημένα χρόνια της διακυβέρνησης.
Μορφώματα της πολιτικής, χυδαία ανθρωπάρια, δεν σας πρέπει κανείς σεβασμός από κανένα.

Ούτε συγκυβέρνηση. 
Σιγά μη βάλουμε και τους δυο σας να μας γαμάτε διπλά.
Εκεί που είχαμε τον πρασινοφρουρό να μας πηδάει να φέρουμε και τον φλούφλη νεοδημοκράτη να πάρει κι αυτός μεζέ.
Ρε άντε στο διάολο κοπρίτες που μάθατε κάθε φορά που αναλαμβάνετε την εξουσία  με όλο και μικρότερα ποσοστά, να αλλάζετε τον εκλογικό νόμο κατά πώς σας βολεύει. Παλιοαλήτες που θέλετε να σας υπολογίζουμε ως εργαζόμενους υπέρ πατρίδος. Πατριώτες της δεκάρας και της ξεφτίλας. 
Μαριονέτες του γελοίου θιάσου της παρακμής. 

Και μέσα σε όλα αυτά σκάει μύτη μια μετοχή λέει που αξίζει 600κάτι δις!!!
Και αυτή τη μετοχή τη χαρίζουν οι δικαιούχοι στην Ελληνική κυβέρνηση για να ξεπληρωθεί το χρέος μας και να μείνουν και κάτι ψιλά για τις πρώτες ανάγκες της ανασυγκρότησης. Λες και ον είναι αλήθεια δεν θα πέσουν τα παγκόσμια κοράκια να τα φάνε όλα! 
Και συνολικά, λέει, οι μετοχές είναι 10, 20, 30, 40; Σήμερα κι άλλες έσκασαν μύτη σε όλη την Ελλάδα στο σύνολο καμιά 170αριά. 
Δηλαδή για τι ποσό μιλάμε;  Καθίστε γιατί το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να υπολογίσει τέτοια νούμερα.
Πόσα τρις είναι; Φτάνουν να αγοράσουμε όλη την Γερμανία και να τη βάλουμε με τσαμπουκά να δουλεύει για πάρτη μας; 
Αν ναι μέχρι και τον πόλεμο που έλεγα θα πρέπει να επισπεύσουμε. Είναι αυτό που λέγαμε "γαμάω και δέρνω" .
Αλλά θα έκανα μια άλλη πρόταση με τα τόσα 'φράγκα".
Αγοράζουμε όλα τα τριγύρω μας κράτη. Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία. Χαρίζουμε και στην Ιταλία αρκετά δις για να έχει ο Μπερλουσκόνι τις πουτανίτσες του να παίζει και κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πιο καλά από κάθε άλλο άνθρωπο πάνω στη γη, ΤΑ ΞΥΝΟΥΜΕ. Μαθαίνουμε τη μέθοδο του ξυσίματος και σε όλους τους άλλους που έχουμε αγοράσει και εξακολουθούμε να έχουμε τους Γερμανούς να δουλεύουν για πάρτη μας. Λεφτά έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε.
Αγοράζουμε και τους γαμημένους οίκους αξιολόγησης και αξιολογούμε συνεχώς την Ελλάδα με ΑΡΙΣΤΑ.
Έτσι κάνουμε παιχνίδι μόνοι μας επάνω στο πλανήτη και δεν δίνουμε μία για το το τι θα πει το κάθε λαμόγιο πλέον.

Φτάνουν μέχρι τον Δεκέμβρη του 2012 έτσι δεν είναι; 
Αφού το μπουρδελάκι μας θα καταστραφεί άντε αδέρφια να ζήσουμε την παγκόσμια παρτούζα κι όποιον πάρει ο χάρος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: