Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Griechenland Über Alles


Λοιπόν μάγκες το βρήκα.
Το πως η Ελλάδα θα βγει απ' τα οικονομικά της αδιέξοδα.

Κατ' αρχάς θα βρούμε ένα τρελό. 
Μάλλον το έχουμε όμως... και είμαι σίγουρος αν διαβάσετε τα παρακάτω θα καταλάβετε για ποιόν μιλάω. 
Αυτόν λοιπόν το τρελάρα θα τον ποτίσουμε (αν και είναι ποτισμένος) με την τρέλα του υπερανθρώπου, της ανώτερης φυλής κλπ. Θα τον κάνουμε αρχηγό και θα του δώσουμε την εξουσία να παίζει. 
Ταυτόχρονα θα αρχίσουμε να μιλάμε με εκείνη την εθνικιστική έπαρση των πρώιμων πατριωτών. 
Στόχος μας βρε χαζά θα είναι ένας πόλεμος. 
Ναι καλά ακούσατε... ένας πόλεμος υπέρ βωμών και εστιών. 
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ποια φυλή μας φταίει και θα ξεσπάσουμε επάνω της κυνηγώντας τη, δημιουργώντας στρατόπεδα συγκέντρωσης, φτιάχνοντας μύθους υπέρ της δικιάς μας. 

Θα φτιάξουμε και ένα σύμβολο που αργότερα θα γίνει μισητό σε όλο το κόσμο. 
Σκεφτόμουν σαν πρώτη ιδέα ένα κωλοδάχτυλο, για να ξέρουν οι αντίπαλοι τι τους περιμένει.
Κόκκινο φόντο, στη μέση ένας λευκός κύκλος και στο κέντρο το κωλοδάχτυλο, μαύρο φυσικά.

Θα ξεκινήσουμε με μικρά και ανήμπορα κράτη τα οποία φυσικά και θα καταπνίξουμε στο αίμα.
Θα κλέψουμε το πλούτο τους, θα κάψουμε τα σπίτια τους, θα σκοτώσουμε το πιο παραγωγικό κομμάτι του εργατικού δυναμικού τους, θα ανοίξουμε πληγές σε όλη την Ευρώπη και θα τη κάνουμε άνω κάτω.
Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε με το μέρος μας και κάνα δυο άλλα κράτη που τραβάνε τα ίδια ζόρια με εμάς. 
Νομίζω πως με τις κατάλληλες επαφές του παραπάνω τρελάρα δεν θα είναι και δύσκολο.
Έτσι λοιπόν θα δημιουργήσουμε έναν άξονα συμμαχίας που με αυστηρή πειθαρχία απέναντι στους λαούς μας θα τους ψήσουμε υπέρ της ανωτερότητας μας.
Η όλη αυτή κατάσταση θα κρατήσει φυσικά μερικά χρονάκια κάνοντας το κόσμο μαντάρα με βόμβες, ολοκαυτώματα, κλοπές περιουσιών, έργων τέχνης, χρυσού και γενικά ότι θα μας έκανε κέφι ρε παιδί μου γιατί απλά είμαστε υπέρ άνω όλων των σκουληκιών.

Ελλάδα υπέρ άνω όλων

Είναι λογικό πως θα πέσουν να μας φάνε όλοι με κυρίως αντίπαλό μας τους Αμερικανούς οι οποίοι ηγούνται της εναντίον μας επίθεσης. 
Θα έχουμε δημιουργήσει ένα κύκλο με άλλους τρελαμένους που θα γίνουν τσιράκια του μεγάλου τρελάρα. (έχουμε ήδη κι απ αυτούς) 
Σέ όλους αυτούς θα αναθέσουμε θεάρεστα έργα υπέρ της ανάπτυξης και του μελλοντικού  υπερκόσμου μας.
Θα δημιουργήσουμε εργαστήρια και σχολές ανωτάτου πνευματικού επιπέδου με μονολιθική ισοπεδωτική λογική, θα δημιουργήσουμε νέα γονίδια που με τη βοήθεια της επιστήμης θα μπολιάσουμε υγιείς οργανισμούς για να φτιάξουμε τον μελλοντικό υπερτερατούργημα σε κλώνους.

Μη τα πολυλογώ όμως θα μας επιτεθούν μετά όλοι μαζί και στην Ελλάδα θα γίνει το έλα να δεις.
Θα καταστρέψουν χωριά, θα καταστρέψουν υποδομές, θα καταστρέψουν δημόσια έργα, και γενικότερα δεν θα αφήσουν πέτρα πάνω στη πέτρα.
Μετά απ όλα αυτά και αφού θα έχει λήξει το νταβατούρι, θα δικάσουν εκείνους τους τρελαμένους και φυσικά θα τους καταδικάσουν σε θάνατο για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Στα παπάρια μας βέβαια καθώς τους είχαμε για κατανάλωση βάση σχεδίου.
Μετά λοιπόν οι αντίπαλοί μας σύμμαχοι θα χωρίσουν την Ελλάδα στη μέση.
Βόρεια και Νότια Ελλάδα (είναι πιο βολικό)

Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν αυτοί οι σύμμαχοι δεν θα μας ζητήσουν πολεμικές αποζημιώσεις αλλά τουναντίον θα μας βοηθήσουν να ξαναφτιάξουμε τη χώρα μας. Τα χωριά, τους δρόμους, τα εργοστάσια και επειδή θα έχουμε ανάγκη από εργατικά χέρια θα έρθουν ακόμα πιο πολλοί μετανάστες να δουλέψουν για πάρτη μας δημιουργώντας μια Νότια Ελλάδα όνειρο ( ε τώρα απλά έτσι μου κάθισε για τη Νότια Ελλάδα). 
Ααα ναι και στην Αθήνα θα κτίσουν ένα τοίχος που θα τη χωρίζει επίσης σε δύο τομείς. 
Το ένα θα τον πουν ελεύθερο τομέα και τον άλλο τομέα του σιδηρού παραπετάσματος.
Φυσικά τεχνολογικά θα ανέβουμε πολύ και η ναυτιλία μας θα γαμάει και θα δέρνει σε όλο το κόσμο.
Θα εκμεταλλευτούμε επιτέλους όλες τις πηγές ενέργειας που έχουμε από φυσικό αέριο έως αιολική ενέργεια και θα πουλάμε πανάκριβα όλα τα Ελληνικά προϊόντα δημιουργώντας εταιρίες κολοσσούς με όσα, τα χρόνια του πολέμου, είχαμε κλέψει απ τις κατακαημένες χώρες.
Εννοείται πως θα αρχίσουμε τη βιομηχανική παραγωγή σε είδη πρωτόγνωρα για την μέχρι τώρα Ελληνική πραγματικότητα. Αυτοκίνητα, ηλεκτρονικές συσκευές, εξοπλισμό κάθε είδους, καθώς τότε θα εκμεταλλευτούμε μαζί με τους "κατακτητές" συμμάχους ότι παραγωγικό μυαλό υπάρχει στη ψωροκώσταινα. 
Μετά δε από χρόνια ένα πλήθος  ταινιών για το δράμα του πρωταρχικού στόχου του τρελάρα που λέγαμε θα μας ξεπλύνει απ τα πικρά δάκρυα. Θα ζητάμε συγγνώμη με αυστηρό ύφος όμως και θα λέμε δεν χρωστάω τίποτα και σε κανένα. Θα οργανώνουμε και μια γιορτή ούζου κάθε Οκτώβρη με κοντοσούβλια, κοκορέτσια, παϊδάκια και τζατζίκια για να δουν οι ξενέρωτοι πως πρέπει να γλεντάει ο κόσμος.

Όλα αυτά τα ωραία θα κρατήσουν σίγουρα πιο λίγα χρόνια μέχρι την αποπληρωμή του τωρινού χρέους μας.
Μήπως οι κοπρίτες με τους τρελαμένους θα έπρεπε να το σκεφτούν σαν λύση; Λέω εγώ τώρα.

Γαμώτο δεν έπρεπε να δω αυτή τη ταινία... τι σκατά ιδέες μου έβαλε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: