Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ποτισμένα με φασιστικές αντιλήψεις ναζιστάκια

Πόσο ηλίθιοι είναι τελικά κάποιοι άνθρωποι; Εκφράζουν φυσικά ότι τους έχουν "ψήσει" να πιστεύουν. Όπως ακριβώς εκείνα τα γερμανάκια στη Κρήτη που αρνήθηκαν να πληρώσουν το λογαριασμό στο μαγαζί που τα έπιναν, προφασιζόμενοι τα χρέη της Ελλάδας. Άντε μετά από αυτή τη λογική να βρεις το δίκαιό σου απ΄τα φασισταριά της γερμανικής κυβέρνησης, όταν έχουν ποτίσει με τέτοιες ιδέες τους πολίτες τους.
Ρε ξεφτίλες δεν έχετε ίχνος νοημοσύνης; Κατ αρχάς πιστεύατε πως οι σύντεκνοι θα σας άφηναν έτσι απείραχτους; Δεν υπολόγισαν τα χρήματα να είσαστε σίγουροι καθώς αν είσαστε άνθρωποι και όχι μαλάκες. θα σας κερνούσαν τα πενταπλάσια απ όσα ήπιατε. Αλλά δεν έχετε ίχνος νοημοσύνης αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πως τουλάχιστον μέσα στο "γηπεδό μας" τέτοιοι φτηνοί τσαμπουκάδες δεν περνούν. Είσαστε δε τόσο μαλάκες που μάλλον θέλατε να βγάλετε τον μαζοχιστικό χαρακτήρα σας. Και βρήκατε άτομα κρετίνοι να το κάνετε. Είναι λογικό εξ' άλλου να μην μπορείτε να σκεφτείτε και πολλά πολλά εκεί πάνω που ζείτε. Είναι απόλυτα λογικό για εμάς απ την άλλη να σας θεωρούμε κάφρους και βάρβαρους χωρίς ίχνος ανθρώπινης συμπεριφοράς καθώς το βούτυρο, τα λουκάνικα από αίμα και όλες αυτές οι αηδίες που καταναλώνετε έχουν επιδράσει στο DNA  σας και σας έχουν κάνει κανιβαλιστικά γουρούνια. Ξέρετε καλά το πόσο πίσω είσαστε πολιτιστικά και προσπαθείτε με τον τεχνολογικό εξοπλισμό να βγείτε στη πρωτοπορία. Μα με οδηγό το χρήμα και την εκμετάλλευση μια ζωή θα είσαστε αυτό που είσαστε πάντα. Βάρβαροι, απολίτιστοι, κρετίνοι, χοντρολαίμηδες που ούτε να πίνουν δεν ξέρουν αφού το ποτό σας πίνει και όχι εσείς αυτό, μαλάκες.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΦΡΟΙ. Να είσαστε σίγουροι για αυτό και αφού γαμήσουμε όσες γυναίκες δεν στείλατε ακόμα να γαμηθούν στην Ελλάδα, θα σας "πάρουμε τα σώβρακα". Και μάθετε κι αυτό. Υπάλληλοι μας είσαστε που σας έχουμε αναθέσει να φτιάχνετε αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές και σας δίνουμε κανένα ξεροκόμματο για να νομίζετε οστρογότθοι, πως είσαστε χρήσιμοι στη κοινωνία. Άντε στο διάολο ξεφτίλες που  έχετε αιματοκυλήσει το κόσμο δύο φορές κυριολεκτικά και άλλη μία τώρα για να γίνει η κωλοχώρα σας μεγάλη. Έχετε βέβαια και τα "φιδάκια" σας απλωμένα εδώ κάτω απ΄το όνομα "χρυσή αυγή" . Είδαμε μόλις πριν λίγο με ποια λογική προσπαθούν να περάσουν την ανωτερότητα τους. Χειροδικώντας, σπεκουλάροντας με εκείνο το ύφος βγαλμένο απ τα βάθη της κόλασης. Αγράμματοι κάφροι, σαν την ιδεολογία σας απ΄την οποία είσαστε ποτισμένοι προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να διχάσετε πάλι μια κοινωνία που υποφέρει απ΄τις πρακτικές που όλοι εσείς εφαρμόζεται στο όνομα του γαμημένου κέρδου σας. Κοπαδιαστά πάντα όχι από αδελφοσύνη μα από καθαρό φόβο σαν αυτόν που εκφράζει η ογκολιθική στάση του μυαλού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: