Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Άσε μας ρε Πάγκαλε

" Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής."
Πόσο μα πόσο γελοία μπορεί να είναι η απάντηση ...σας διορίσαμε; Η δουλειά σας λοιπόν δεν ήταν άλλη απ τους διορισμούς έτσι; Σαν πολιτικοί (λέμε τώρα) σας ενδιέφερε πως να κρατήσετε τη κωλοθεσούλα σας μέσα στον πολιτικό κύκλο της εναλλασσόμενης εξουσίας εις βάρος κάποιων πολιτών. Μήπως δεν είναι οι πολιτικοί αυτοί που πρέπει να κρατήσουν τουλάχιστον τα προσχήματα και να ΜΗΝ διορίζουν, αλλά να φροντίζουν απλά να κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Σαν δικοί μας υπάλληλοι πλέον δεν θα έπρεπε να δουλεύετε; όχι το κόσμο με ένα ..."δεν γαμιέσαι πρωί πρωί" και να φροντίζατε αν μη τι άλλο να αφήσετε κατά μέρος τις κομματικές σας ηλιθιότητες πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι και πάει λέγοντας.
Το θράσος είναι απύθμενο λέγοντας "σας διορίσαμε" καθώς αυτόματα υπάρχει η παραδοχή πως ναι συμμετείχα κι εγώ στους διορισμούς. Το λέει καθαρά ο πρώτος ενικός.  Αφού λοιπόν μέσα στα χρόνια που πέρασαν δεν είσαστε ικανοί, τουλάχιστον να ΜΗΝ διορίζατε άλλο, πιο λόγο εξυπηρετεί όλη αυτή η κίνηση με το site, το βιβλίο και κάθε είδους ηλιθιότητα;
Κάνατε ένα κράτος τέρας με τις όποιες πολιτικές σας, αναξιόπιστο, εχθρό του πολίτη, ασόβαρο, και όπως λες διεφθαρμένο εξαγορασμένο, εξευτελισμένο, υπολογίζοντας πάνω απ όλα τις ευνοϊκές αλλαγές του εκλογικού νόμου (πρώτο και καλύτερο) για να μπορείτε να ζείτε παρασιτικά μέσα σε πολίτες δούλους του κωλοσυστήματος που εσείς και όχι εμείς δημιουργήσατε.
Μέσα στα 38 χρόνια σας προσφέραμε εμείς οι απλοί πολίτες  τη δυνατότητα να  εφαρμόσετε τους νόμους και το μόνο που κάνατε ήταν παραθυράκια για να τους παρακάμπτετε κατά πώς συνέφερε την κάθε φορά.
Θεωρήσατε την έννοια Δημοκρατία (καλά τώρα) δικαίωμα για ξεσάλωμα παντός τύπου και δημιουργήσατε πολίτες πολλών κατηγοριών με αποκορύφωμα τη τερατογέννηση της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η πολιτική σας επιδίωξη;
Καπυλευτήκατε, αγώνες, προσπάθειες, οράματα και τώρα τι; Βγάζεις την ουρά σου έξω με αυτή τη κίνηση του mazi-ta-fagame; Πιστεύω, όπως πάντα κάνατε όλοι σας "οι ακριβοί μας υπάλληλοι" υπάρχουν καταστάσεις που ξέρετε πως θα έρθουν και προσπαθείς να αποστασιοποιηθείς με ένα τρόπο που θυμίζει τα ποντίκια που τη "κοπανάνε" πρώτα απ το καράβι που βουλιάζει. Να σου πω και το γατί; Γιατί αν πράγματι ήθελες να ρίξεις φως στην όλη σπατάλη θα προσπαθούσες (αυτή είναι η δουλεία σου) να ελέγξεις, να τιμωρήσεις, να φέρεις στη δημοσιότητα, να γίνεις σύμμαχος με τον πολίτη, να προσπαθήσεις μέσα από πολιτικό αγώνα, να ανατρέψεις καταστάσεις και στη τελική να κάνεις αυτό που λες πως σου στέρησαν και καλά οι πολίτες με τους κωλοδιορισμούς. Αντι αυτού όμως ειρωνεύτηκες, χλεύασες, κατέδωσες (βλέπε Οτσαλάν) πρόδωσες (βλέπε Ίμια) κορόιδεψες (διόριζες όπως λες με το "σας διορίσαμε") αντι να καθαρίσεις τα κακώς κείμενα και με θράσος για άλλη μια φορά προσπαθείς να κρύψεις ότι πλέον είναι απόλυτα κατανοητό απ τον κάθε πολίτη.
Σαν να μην έφταναν όλα όσα κάνατε ψάχνεις για συνενόχους πλέον μέσα  στους απλούς πολίτες με τη παραπομπή του site στο ΙΣΤΟΡΙΕΣ. Αυτό είναι το πλέον ξεδιάντροπο. Αν θεωρούσες και πάλι πως μπορούσες να προσφέρεις στον κοινό αγώνα για την περίφημη Κάθαρση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τα γνωστά μέσα. Έρευνα, αποδεικτικό υλικό, δικαιοσύνη. Αλλά και εκεί "διορισμένους" έχετε όπως παντού και δεν υπάρχει άλλη ξέρα για να ακουμπήσει το καράβι ε; Οπότε ας πλησιάσουμε τους ηλίθιους κουτοχορτοφάγους πολίτες με ένα site τύπου ΚΑΘΑΡΣΗ. Είναι γελοίο δεν το βλέπεις; Είναι τόσο χαζό και παράλληλα εκθέτει ακόμα πιο πολύ την ισχυρογνωμοσύνη σου για να πείσεις που καταντάει ανάξιο λόγου. Όσο και σοβαρό να θέλεις να το παρουσιάσεις δεν μπορεί να κρύψει ούτε να μετασχηματίσει την δήλωση "μαζί τα φάγαμε". Δηλαδή έχεις την εντύπωση πως επειδή είπες αυτή την ηλίθια φράση μέσα στη βουλή, είναι και σωστή και αληθινή; Είναι ανήθικη, γελοία, παραπλανητική, ενοχοφοβική και αν το καλοεξετάσει κάποιος καταδικαστική για το κωλοσύστημα που φτιάξατε ΕΣΕΙΣ αυτά τα χρόνια της ανελεύθερης, χρηματοκρατούμενης, φασίζουσας δημοκρατίας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: