Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

καλό μήνα Γιωργάκη


Πλανάται η απορία: Πριν από δύο χρόνια με πύρινους λόγους μας έλεγες "λεφτά υπάρχουν". Συμφωνώ πως υπάρχουν και μάλιστα πιο πολλά απ όσα νομίζεις. Εκείνη την εποχή λοιπόν παράλληλα εμπιστευόσουν την γενική και πάλι οργή του κόσμου που αναζητούσε μια λύση στα όχι τόσο πολύ σοβαρά προβλήματα όπως τα σημερινά. Τι άλλαξε στο μυαλουδάκι σου από τότε; Τι βρε Γιωργάκη μας; Έχω την αίσθηση πως βελτίωσες και λίιγο τα Ελληνικά σου, μα μυαλό Ελληνικό δεν έβαλες. Αντίθετα υιοθέτησες εκείνο το "αγύριστο κεφάλι" σε σχέση με τις απαιτήσεις, και πάλι, του κόσμου. 
Υποτίθεται πώς κυβερνάς, με μια σαθρή μειοψηφία ουσιαστικά, καθώς το σύνολο του Ελληνικού Λαού αντιτίθεται  σε όλα όσα τον πληγώνουν. Ίσως να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει οργή και αγανάκτηση. ίσως θα πρέπει να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο τα Ελληνικά σου, και να τα ξαναπούμε μετά από χρόνια όταν θα υπάρχει κάποια πιθανότητα να αποκτήσεις Ελληνικά Αρχίδια.
Σαν αυτά που είχαν κάποιοι προγονοί μας. 
Ξέρεις τι Γιωργάκη; Νομίζεις εσύ και οι image makers σου  πως έχετε να κάνετε με ανεγκέφαλους μαλάκες. Δεν μπορείτε να στήνετε τέτοιο "κοινοβουλευτικό θίασο" και να παίζετε τις κουμπάρας μπροστά και πίσω απ τα μάτια μας. Ενοχλήθηκες έμαθα για τη μούντζα του μαθητή στη παρέλαση ε;  Σοβαρά τώρα, νομίζεις πως αυτό το παιδί θα έπρεπε να σου χρωστάει και ευγνωμοσύνη για τη παιδεία που του παρέχεις; Θα έπρεπε να τιμά τον θεσμό ακόμα και αν εσύ με τις ανεγκέφαλες πρακτικές του Υπουργείου Παιδείας το καταδικάζεται, σε αμάθεια, σκοτεινό μέλλον (μάλλον καθόλου μέλλον), ζωή σε μια χώρα υπό κατοχή,  ανεργία σε όποιο κλάδο και να επιλέξει (εκτός από γκαρσόνι) και νομίζετε όλοι σας εσείς πως πρέπει να σας πει και ευχαριστώ με τη στάση του; Πολύ καλομαθημένους σας βρίσκω τότε. Πολύ παρτάκιδες, που λέμε στη παρέα μας.
Μαζεύεις τη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός σου και αρχίζετε μεταξύ σας το .."είσαι θεά αγάπη μου",  " αααα!!! τι ωραίο μοντελάκι είναι αυτό που φοράς", ¨ καλά τους έσκισες όλους μεγάλε"  και έχετε το θράσος αυτή την αυτοϊκανοποίηση σας να  τη δείχνετε και στη τι βούλα. Τι να πω; μένω άφωνος με το αυτό. Τέτοια σκληρή τσόντα σε ώρες προβολής που υπάρχουν και μικρά παιδιά ακόμα ξύπνια; ούτε θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ το πόσο προοδευτικό έγινε το κόμμα σας. Α όχι... μπράβο σας!!!
Καλά όμως, εντάξει για να τη ¨βρίσκετε" μεταξύ σας. Αλλά να θέλετε έτσι με το ζόρι να μπούμε κι εμείς στο τριπακι σας, είναι αν μη τι άλλο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας. Είναι σαν να θέλεις να δεις και πληρώνεις για αυτό, κάποια θεατρική παράσταση που είναι κωμωδία, και εσείς για πολλοστή φορά μας δείχνετε hard core sex movie. Ρε φίλε πως να το κάνουμε έχουμε άλλη αισθητική. Δεν μας κάνει το μοντελάκι που προσπαθείς να μας φορέσεις. Πόσο μαλάκας πρέπει αν είσαι για να μην μπορείς να το καταλάβεις; Στη τελική αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις απλά. Τόσο απλά... να φύγεις λέμε. Μπορείς να πάρεις, κουβαδάκια, φτιαράκια, τσιουγκρανίτσες και να πας σε άλλη παραλία να παίξεις ότι παιχνίδι σε διατάζουν. Μπορείς αν θέλεις να πάρεις και όλα τα φιλαράκια σου μαζί, που σε χειροκροτούν τα μαλακισμένα, κάθε φορά που ξεστομίζεις τις παπαριές σου θεωρώντας πως θα πείσεις 10,000,000 κόσμο και παράλληλα να σε θεωρούν και ήρωα που τους έσωσες. 
Προφανώς μέσα στο χάος των Ελληνικών σου, σου διαφεύγει εκείνος ο κανόνας της Ελληνικής συνέπειας του λόγου. Σου διαφεύγουν αυτά που σαν Έλληνες εμείς ζήσαμε ενώ εσύ δεν νομίζω να τα έμαθες και δεν θα  τα μάθεις ποτέ. Πρώτα απ όλα η λέξη "μιλάω"  και όχι παπαγαλίζω. Δεν στέκομαι μικρόψυχα στα διάφορα σαρδάμ που κάνεις, αλλά στο ότι είναι απόλυτα σίγουρο πως αυτά που διαβάζεις δεν ξέρεις τι λένε ή μάλλον δεν μπορείς να μεταφράσεις  σωστά στα Αγγλικά. Μετά ξέρεις πολύ καλά τη λέξη μαλάκας, Στην Ελλάδα λοιπόν μαλάκα λέμε όχι αυτόν που αυνανίζεται γιατί γουστάρει να το κάνει, μα τον εγκεφαλικό μαλάκα που  έχει κάνει  το μυαλό του κουρκούτι. Θα πρέπει λοιπόν στο μυαλουδάκι σου να κάνεις αυτό το διαχωρισμό της σωματικής απ' την εγκεφαλική μαλακία, Αυτή η δεύτερη είναι που μας έχει οδηγήσει και μας οδηγεί ακόμα στη πορεία προς το γκρεμό, 
Με τις πράξεις σου έχεις ήδη καταταχθεί στη συνείδηση του κόσμου σε ένα σημείο της μνήμης, πολύ δυσάρεστο και με χαρακτηρισμούς ακόμα περισσότερο οδυνηρούς.
Αν είσαι λοιπόν τόσο πολύ μαζόχας συνέχισε το παιχνίδι σου αλλά να ξέρεις πως και τα βίτσια έχουν κάποια όρια. 
Φυσικά δεν αρέσουν σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: