Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ακόμα πιο γιωργάκιδες

Τελικά σε αυτή τη χώρα ποιος ζει; Οι τροϊκανοί; η Μέρκελ; ο Σώρος; και μας λένε και πως θα ζήσουμε; Άντε μου στο διάολο ρε καθίκια. Χίλιες φορές να φτωχεύσουμε και να ζούμε με χαρουπόμελο και όσπρια, χωρίς το IKEA, τo LIDL και το κάθε πολυεθνικό μαγαζάκι που έχουν στήσει για να κονομάνε τα λαμόγια της διεθνούς οικονομικής τρομοκρατίας. Χίλιες φορές να μην μπορούν να πουλάνε τα γαμημένα προϊόντα τους στα πρόβατα  γραικούς, παρά να έχουμε το κάθε καθίκι που θα μας λέει πως θα ζούμε και πως θα πεθάνουμε.
Το όλο παιχνίδι είναι στημένο τόσο καλά που απ' τη μια θέλουν να μας κόψουν κάθε ίχνος αξιοπρεπούς διαβίωσης αλλά απ την άλλη να μπορούν οι κωλοεπιχειρήσεις τους να πουλάνε τα κερατά τους και με υπεραυξημένες τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Τα χιλιάδες μαγαζάκια της γειτονιάς μας που είχαν βρει ένα τρόπο να ζουν δεν τους ενδιέφεραν φυσικά μα το κάθε πολυεθνικό κωλομάγαζο πρέπει να ζει και να βασιλεύει σε βάρος του κάθε Έλληνα. Σταματήστε επιτέλους να ταΐζετε όλους αυτούς που μας έφτασαν εδώ.
Φυσικά οι αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης δεν θα δικαίωναν έναν Ελληνικό αγώνα και μάλιστα σε τέτοια εποχή. Φυσικά και πάλι καμιά κουβέντα απ' τα πολιτικά λαμόγια που θα έπρεπε να το αναγάγουν σε πρώτο θέμα. Φυσικά κι εμείς απλά αλλάζουμε κωλομέρι στον καναπέ περιμένοντας να πέσουμε στον γκρεμό τρώγοντας μπισκοτάκια βελγικής  προέλευσης, τυρί  ολλανδικής (βλέπε Χάγη), κυκλοφορούμε με τα αξιόπιστα γερμανικά αυτοκίνητα και εξοπλιζόμαστε για ένα ψευτοπόλεμο με γαλλικά αεροπλανάκια.
Καλά αδέρφια, αράξτε και περιμένετε τους έψιλον ή τον όποιο σωτήρα πιστεύετε. Εκτός κι αν πίνετε κι εσείς ότι και ο Γιωργάκης που πλέον έγινε ακόμα πιο γιωργάκις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: