Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Καλό το παραμύθι τους αλλά δεν είχε δράκους


Πως να πιστέψεις ότι είναι αλήθεια;
Πως να το πιστέψεις όταν όλα όσα έχουν πει μέχρι σήμερα είναι ψέματα;
Αναγνωρίζεις τη προβοκατόριακια γλώσσα τους μέσα απ΄τα γνωστά "παπαγαλάκια" σε όλα τα κωλοκάναλά τους.
Είναι φυσικά πανεύκολο για αυτούς να κατασκευάσουν κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ και να πυροβολήσουν το γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Είναι επίσης πανεύκολο να κάψουν και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, να βρουν και κάλυκες του όπλου. Είναι όλα πανεύκολα για τα "καμάρια μας" που κόπτονται για τη δική τους δημοκρατία. Μια δημοκρατία κομμένη και ραμμένη στα δικά τους μέτρα, με τους δικούς τους νόμους με τα δικά τους παιδιά. 

Πρέπει να σε τρομάξουν φίλε μου, Πρέπει να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια για να μη δεις και να συνεχίσεις να μη βλέπεις τι κάνουν, με νομοσχέδια, παραθυράκια, φλασάκια και σιντί, κουκουλοφόρους, τραπεζίτες, προέδρους, φίλους και ξαδέρφους. Πραγματικά σε πιάνει αηδία στη σκέψη των όσων έχουν κάνει προφασιζόμενοι πάντα τη δημοκρατία και την ομαλότητα. 

Αναλογίσου λίγο ποιοι είναι όλοι αυτοί. Κοίτα λίγο τι σκατά έχουν κάνει τόσα χρόνια τώρα και ζήτα απ' τον εαυτό σου να πιστέψει στη επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, λες και αν ήθελαν οι όποιοι τρομοκράτες δεν θα μπορούσαν να "φάνε λάχανο" προέδρους, γραμματείς και λοιπούς φαρισαίους. 
Μια τεράστια προβοκάτσια όλο αυτό το πανηγυράκι τους με στόχο τα ματάκια σου και το μυαλό σου.  Για να μην αντιδράσεις (όχι ότι το κάνεις) σε αυξήσεις, φόρους επί φόρων, προδοσίες, συγκαλύψεις, ρεμούλες και φυσικά να εδραιώσουν την αφεντιά τους στο σβέρκο σου, γιατί έτσι αποφασίζουν και διατάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: