Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ελευθερία Λόγου



Φωτό από "Το κουτί της Πανδώρας"















Η Ελλάδα στην 84 θέση 
σε ένα σύνολο 179 χωρών. Ωραία!!!
Όσο πάμε και πλησιάζουμε τον πάτο. Άντε ρε δημοσιογραφίσκοι του κερατά καλά τα έχετε καταφέρει. Άντε να πάμε ακόμα πιο κάτω.
Έχουμε περιθώριο για μερικές παρακάτω θεσούλες. Φτιάξατε τη μιζέρια που σας διέταξαν, κάνατε μαι χώρα μπάχαλο με όσα λέτε καθημερινά με αβίαστο τρόπο απ΄τα χαζοκούτια που δουλεύετε και λέω δουλεύετε  και όχι εργάζεστε γιατί είστε απλά δούλοι τους.
Δούλοι του χρήματος που βάζετε στις τσεπούλες σας δημιουργώντας μια Ελλάδα κακομοιριασμένη όπως ακριβώς και το μυαλό σας.
Με την ίδια σκέψη μόνο στην απόκτηση του χρήματος με κάθε τρόπο. Θεοί της ενημέρωσης που έχετε το απύθμενο θράσος καθημερινά να "αυτοκτονείτε" τη λογική, την αλήθεια, τη νομιμότητα, την αγνότητα, το έλεγχο που θα έπρεπε να ασκείτε στην εξουσία, για το κέρδος των εργοδοτών μεγαλοκαρχαριών σας. 
Εύγε σας ρε δημοσιογραφίσκοι για τη θέση που κατατάξατε εσείς και μόνο εσείς με την ενημέρωση που παρέχετε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα λαό που θα περίμενε από εσάς να αντιδράσετε πρώτοι καθοδηγώντας τον μέσα απ' την ευχέρεια του μέσου σας (και όχι του λόγου σας, γιατί οι πιο πολλοί από εσάς δε έχετε) σε δρόμους φωτεινούς, ελπιδοφόρους έστω και δύσκολους.
Αναπαράγεται μόνο τις εντολές του κάθε κοπρίτη με στόχο το κέρδος σας και όχι τον όρκο σας. Μιλάω για όρκο ψυχής και όχι για την ορκωμοσία σας σαν επιστήμονες (άσε που χλωμό το βλέπω να έχετε και πτυχίο) που θα έπρεπε να κρατάτε σαν ορόσημο ζωής απ΄τη στιγμή που έχετε το θράσος να παρουσιάζεστε καθημερινά σε τόσα εκατομμύρια κόσμου. Σε όλους αυτούς που ψάχνουν μέσα απ΄την όποια είδηση να καταλάβουν το τι τους περιμένει αύριο. 
Ποδοπατητές της αλήθειας είστε και φτηνοί γλωσοπλάνοι σαν τους πολιτικούς που συμπράτετε με κοινό σκοπό τη διατήρηση στις θεσούλες σας. Τίποτα παραπάνω.
Σας τρομάζει το " ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" έτσι δεν είναι;
Να που η έρευνα και η θέση που εσείς καταλάβατε στη κατάταξη το αποδεικνύει περίτρανα.
Τίποτα άλλο από ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, λακέδες, νενέκοι, ψεύτες, διαστρεβλωτέςκακομοίρηδες, άνανδροι, γελοίοι, κομματόσκυλα, μόνο που είναι πολλές οι λέξεις για ένα μοναδικό σύνθημα. 
Αλήτες; όχι δεν είστε όσο και να το θέλατε. 
Οι αλήτες έχουν μπέσα και λόγο. Εσείς, όχι δεν έχετε. Απλά ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ είσαστε και θα είστε.
Και μην βγάζετε την ουρά σας έξω όλοι σας γιατί θα έπρεπε να έχετε στείλει στον αγύριστο όλους τους συναδέλφους σας που καταστρέφουν τη κοινή λογικοί και όχι να αναπαύεστε στις δάφνες του "άμεμπτου" όσοι δικαίως έχετε τον τίτλο.
Με το κωλομέσο που διαθέτετε κόβετε και ράβετε όπως θέλετε δηλώσεις, ειδήσεις, δημοσιεύσεις, ομολογίες καταπατώντας κάθε αρχή τιμιότητας του λόγου αλλά πάνω απ όλα της ανάγκης του καθενός να εκφράσει την άποψή του.
ΘΕΟΙ εσείς της θολής ενημέρωσης εύγε σας για άλλη μια φορά για τη θέση που καταλάβατε στην παγκόσμια έρευνα... κάτω απ το Μαλάουι (75η θέση). Αλλά οι κωλομισθοί σας αποδεικνύουν το λόγο που κάνετε και λέτε όσα λέτε. 
Σαν εξαγορά μοιάζουν απ' τη μαφία.
Και είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: