Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δικαιοσύνη όπως λέμε Μπαρμπούτσαλα


Το Σύνταγμα της Ελλάδας καθορίζει τη λέξη δικαιοσύνη σε όλους του τους όρους. Έτσι νομίζουμε εμείς οι απλοί πολίτες - ψηφοφόροι.Όμως...
... στην Ελλάδα η δικαιοσύνη είναι πολυπρόσωπη. Έχει πολιτικές απόψεις. Ακροαριστερές, Αριστερές, Αριστεροκεντρωές, Κεντρώες, Κεντροδεξιές, Δεξιές, Ακροδεξιές κλπ. Επίσης έχει και άλλα πολλά πρόσωπα ανάλογα τις κάλπες που θα στήσουν τα "καμάρια μας" για να μπερδέψουν για άλλη μια φορά τη κοινή γνώμη. Μην ακούτε το περίφημο η Δικαιοσύνη είναι τυφλή. Είναι ανοιχτομάτα και μάλιστα με τις ανάλογες πολιτικές κατευθύνσεις. 
Βλέπει καλά ανάλογα με τη γωνιά που κάθεται κάποιος στο κέντρο της Βουλής, ανάλογα με τη σχέση που έχει με το κύκλωμα των τραπεζών, μεγαλοκαρχαριών, συμφερόντων κλπ. Αυτό το γαμημένο ¨άπλετο φως" που περιμένουμε τόσα χρόνια να πέσει μέσα στο σκοταδισμό που μας προσφέρουν απλόχερα είναι απλά διαχειρίσιμο απ΄τους κοπρίτες που τρέφουμε δυστυχώς.
Φωνάζουμε, αγανακτούμε, διαδηλώνουμε αλλά κάνουμε και ταυτόχρονα την πάπια σε κάθε τους ουρανοκατέβατη μαλακία για τον αποπροσανατολισμό μας και τους διατηρούμε σε μια σάπια διακυβέρνηση τόσα χρόνια τώρα.
Στήνουν εκείνα τα καθημερινά πανηγυράκια με τις "κομμένες κεφαλές" των κωλοκάναλων και όπως είναι φυσικό επακόλουθο η κοινή γνώμη χάνει κάθε μέτρο και κάθε λογική με τις παπαριές που ακούει, αν ακούει.
Νόμοι, παραθυράκια νόμων, παράγραφοι νόμων, διατάξεις, όροι του συντάγματος και πάντα όλοι έχουν δίκιο. Οι μόνοι που έχουν άδικο είναι οι οικονομικοί υπήκοοι αυτής της χώρας. Δηλαδή οι Έλληνες πολίτες.
Η δικαιοσύνη που λέγαμε, ξέρει να καταδικάζει έναν Έλληνα που δεν έχει να πληρώσει τα 3000 ευρώ ας πούμε που χρωστάει, αλλά πανεύκολα με περίτεχνους λογισμούς και διατάξεις απαλλάσσει καταχραστές, λαμόγια, προδότες, ανάξιους, παπαρολόγους εκατομμυρίων ευρώ. 
Είναι ανέκδοτο για πολλά γέλια αν το δείς αποστασιοποιημένος απ΄την Ελληνική πραγματικότητα, το να μιλάμε για Ελληνική Δικαιοσύνη. 
Ας την ονομάσουμε Ελληνική Συμφεροντοσύνη για να ξέρουμε βρε παιδί μου που βρισκόμαστε.
Ας ονομάσουμε και τα κωλοκάναλα δικαστήρια για να δικάζουμε εν μέσω τυριού και αχλαδιού με ανώτατους δικαστές όλους αυτούς τους μαλάκες που έχουν αναλάβει την ενημέρωση μας με τις ευχές φυσικά των ανωτέρων συμφερόντων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: