Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η μεγάλη ντροπή


10 τόνοι μάρμαρο!!! 
Οι ανεγκέφαλοι και δηλοί ξαναχτύπησαν. 
Μπορώ να πιστέψω μόνο ότι βλέπω και απ αυτά που βλέπω να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Λοιπόν πιστεύω πως οι μεν είναι σε υπηρεσία σπάζοντας μάρμαρα ακόμα και με λοστούς που κουβαλάνε μαζί τους και οι άλλοι (τα τυπάκια με τα κράνη και τις ασπίδες) περιμένουν να τους τα πετάξουν για να "παίξουν" κι αυτοί πετροπόλεμο.
Όπως πολύ παλιά στις αλάνες της Αθήνας. Μόνο που τότε η αντιπαράθεση ήταν πολύ πιο τίμια. Ούτε ένας παραπάνω απ' τη κάθε συμμορία και όλοι με κοντά παντελόνια και ηλικία το πολύ 12 χρονών.
Το παράδοξο με την τωρινή εποχή δεν είναι η ηλικία αλλά τα εγκεφαλικά κύτταρα. Καμμένα τα βλέπω κι απ τις δυο μεριές.

Φαντάσου λέει, όλοι αυτοί σε μια βραχονησίδα κάπου στο Αιγαίο.
Τραμπούκοι, μπαχαλάκιδες, προβοκάτορες, ματατζίδες, παρακρατικοί, βαλτοί, χουλιγκάνοι, "πατριώτες τουρκόσποροι", όλοι αυτοί να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους εκεί. Τι καλά που θα ήταν!

Άφησέ τους  εκεί με τροφή μόνο για τους μισούς και νερό για το 1/4 από δαύτους. Όποιος επιβιώσει μπορεί πιθανόν να σπάει πέτρες με μια σιδερένια μπάλα στο πόδι. Κάπως έτσι πρέπει να γίνει ή τουλάχιστον έτσι το βλέπει το φτωχό μου μυαλό. 
Α!!! και οι τροφές που θα τους αφήσουν να είναι απ τα Lidle, εκείνα τα γερμανικά κατεψυγμένα σουτζουκάκια. Αυτά τους πρέπουν.
Όλοι αυτοί έχουν μια γερμανίζουσα τάση και θεωρώ πως μια χαρά τους πάει. Άντε να τους αφήσουμε κι άλλα προϊόντα απ' το συγκεκριμένο μαγαζάκι.
Εναλλακτικά μπορούμε να τους κλείσουμε σε ένα γήπεδο υπό κατάρρευση. Γνώριμο περιβάλλον για όλους τους. Να κάνουν και ωραιότατα εφέ με δακρυγόνα, φωτοβολίδες, καπνογόνα και λοιπά υγιεινά προϊόντα.
Μέσα σε αυτό το γήπεδο να βάλουμε και εκείνους τους απαίσιους πάγκους που πουλάνε λουκάνικα και σουβλάκια στη πλατεία.
Λουκάνικο και σφαλιάρα. Αλήθεια όταν είναι να γίνουν φασαρίες πώς και δεν υπάρχουν αυτοί οι τύποι να πουλήσουν τη πραμάτεια τους;
Πως το ξέρουν και έχουν λακίσει από νωρίς;
Και φαντάσου λέει μέσα σε αυτό το γήπεδο να βάλουμε και όσους πολιτικούς μας έφτασαν εδώ.
Θα μου πεις ο άλλος πέφτει μόνος του χωρίς να του κάνουν τάκλιν. Και εμένα τι με νοιάζει; Ας πρόσεχε.
Να κρεμάσουμε και πάνω απ τον αγωνιστικό χώρο 500ευρα, περίπου στα 10 μέτρα ψηλά  για να δούμε τι πυραμίδα με πτώματα θα φτιάξουν για να τα αρπάξουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: