Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Χαμένη βρισιά















Για τα 153 ΝΑΙ, τα 18 παρόν και το 1 απών
Ψάχνω να βρω μια βρισιά ρε καθίκια για σας. Το "άντε γαμηθείτε" θα είναι ευχή και δεν το κάνω. Το "να πάτε στο διάολο" είναι λίγο, καθώς με αυτόν έχετε παρτίδες. Το να πάθετε εκείνο και το άλλο δεν μου πάει σαν άνθρωπο. Το να πέσει η φωτιά του θεού και να σας κάψει δεν με αντιπροσωπεύει γιατί απλά δεν πιστεύω. Η οικογένειά σας δεν μου φταίει πάλι (αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι βλαστάρια θα βγουν και από εκεί), έχουμε παραδείγματα βλέπεις Καραμανλήδες, Παπανδρέοι, Πάγκαλοι, Ράλληδες ...
Ποια θα ήταν η πιο μεγάλη βρισιά για σας. ίσως το να βρείτε "φιλότιμο" στα παντελόνια σας. Τότε ο χώρος μεταξύ δεξιάς και αριστερής τσέπης να μην ήταν τόσο ευρύχωρος ώστε να χωράει όλα όσα τσεπώνετε. Θα χάνατε τη "μασούλα" καθάρματα. Θα χάνατε την εύνοια του συστήματος που οικοδομείτε σε βάρος ενός ολόκληρου λαού. 
Μόνο έτσι θα αποφασίζατε να αυτοκτονήσετε με κάποιον ανώδυνο τρόπο γιατί για δραματικές αποφάσεις δεν σαν κόβω αν αυτές δεν αφορούν στις τράπεζες συμμάχους ενάντια σε ένα κόσμο που υποφέρει δέσμιος της Ολιγαρχικής Δημοκρατίας σας. 
Ποια Δημοκρατία ρε κοπρίτες και ποιο Σύνταγμα όταν το έχετε κάνει κυριολεκτικά "χαρτί του κώλου"; Έχετε παραμαγειρέψει τα "κουκιά" και το φαΐ βρωμάει. Ο κόσμος σταμάτησε να "τρώει" αν και τον περασμένο Μάη έδειξε πως ακόμα απλώνει χέρι στο μενού σας. 
Βρισιά ακόμα δεν έχω βρει πάντως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: