Τρίτη 8 Μαΐου 2012

38 χρόνια μετά.

Μια υποτιθέμενη ελευθερία στο μέγεθος της αυθαιρεσίας, ξανάφερε στην επιφάνεια μια ιδεολογία (αν μπορείς να τη πεις έτσι) μισητή σε όλο το κόσμο. Αν είναι δυνατόν στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα να πιστέψω πως υπάρχουν άτομα, που ενώ προσπαθούν να δικαιωθούν για τη σφαγή τους στη κατοχή, προσφέρουν τη ψήφο τους στους σφαγείς τους. Αν αυτό δεν είναι πολύ ύποπτο τότε είναι ηλίθιο. Αν μέσα στη Ελλάδα υπάρχουν 400.000 χιλιάδες φασιστοειδή, μάλλον δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου όσο και φασιστική να μοιάζει αυτή η άποψή μου. Απ την άλλη όμως τα καμάρια της  Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. φρόντισαν αυτά τα 38 χρόνια να  διαμορφώσουν τούτο το μόρφωμα με την μαλακισμένη πολιτική τους σε κάθε τομέα της ζωής. Φυσικά το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια όταν δεν μπορείς να έχεις την κοινή λογική και όταν η ημιμάθεια χαρακτηρίζει την τυφλή υπακοή σε κάθε  φασίζουσα ιδέα. Όταν αντί για την πραγματική γνώση της Ελληνικής γραμματείας για παράδειγμα, αφήνεσαι στην όποια  μετάφραση του κάθε δικτατορίσκου.
Όπως έγινε το πιο μισητό σύμβολο του κόσμου η σβάστικα, έτσι και τώρα ο μαίανδρος θα γίνει το ίδιο μισητός επειδή κάποιος το θεώρησε κληρονομιά απ' τον παππού του και το κόλλησε έτσι με τσαμπουκά ως σήμα κατατεθέν στο λογότυπο του βρώμικου μυαλού του. Φυσικά το ηλίθιο ελληνικό κράτος το άφησε να περάσει κι αυτό όπως τόσα και τόσα (βλέπε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΣΤΕΡΙ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΣΒΑΣΤΙΚΑ, παραποίηση ελληνικής ιστορίας, Ο ΟΜΗΡΟΣ αγράμματος κατά το History Channel, Φοινικική γραφή, Ινδοευρωπαίοι, ο Θουκυδίδης ένας απλός παραμυθάς, Αγράμματοι κατσικοκλέφτες οι ήρωες των αγώνων μας και χιλιάδες άλλα ) κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει άραγε;
Βλέπεις ή Γερμανία ξαναχτυπάει τη πόρτα μας για άλλη μια κατοχή και πρέπει να προετοιμάσουμε τους υποτελείς με εκείνο το περίφημο πια "εγέρθητο". Εμ πρέπει να ξέρουμε τι σκατάδες δούλοι είμαστε. Πρέπει δίπλα στον αρχηγίσκο να υπάρχουν εκείνα τα χτισμένα "παλικαράκια" που βρήκαν έφορο έδαφος καλλιεργημένο από μια κρατική μηχανή που αυτά τα χρόνια δημιουργούσε πολίτες εχθρούς και όχι συμμάχους για να μπορεί ο κάθε Άκης (free Akis) και τα άλλα λαμόγια να φτιάχνουν παλατάκια υποδοχής των κατακτητών μας. Να αφήνει κάθε μετανάστη λαθραίο ή όχι με περίσσιο τσαμπουκά επίσης να μπαινοβγαίνει σε μια χώρα που ούτε βιομηχανική υποδομή έχει, ούτε καλά καλά μπορεί να θρέψει τους πολίτες της. Με μια πολιτική αντιγραμμένη απ τας Ευρώπας (μη χέσω) χωρίς να έχει εξετάσει κυρίως τη συμπεριφορά των ίδιων των κατοίκων της, φτιάχνοντας τόσα χρόνια τώρα ξιπασμένους νεόπλουτους (όχι πλέον), διανοούμενους της πλάκας, ωχαδερφιστές σταρχιδήτες, φωνασκούντα φασιστόμουτρα που ιδέα δεν έχουν τι είναι να κατέχεις τον τίτλο τιμής Έλληνας, εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το πως να μισείς και όχι να αγαπάς τον τόπο σου και πάνω απ όλα γηπεδική λογική του χουλιγκανισμού. Γενικά πολλά "φρούτα" που θα έπρεπε να είχαν ξεριζωθεί και όχι καλλιεργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. 
191 χρόνια μετά και ακόμα "ραγιάδες" ακόμα δεν λέει ν ανοίξει το μαλακισμένο μυαλό και να μάθει - διδαχθεί, αντί να έχει την άποψη του σκύλου για την εφημερίδα (ξέρει πως υπάρχει μα φυσικά δεν μπορεί να διαβάσει  αν είναι πολιτική, αθλητική, σκανδαλοθηρική...πόσο μάλλον να αναλύσει). Στη θέση της εφημερίδας βάλε τώρα την ενημέρωση απ' όπου αυτό είναι δυνατόν και στη θέση του σκύλου ... ε ξέρουμε πολύ καλά ποιοι πρέπει να είναι. Η ίδια υπακοή βλέπετε.  "'Ορθιος Φλόξ" μπαίνει ο αρχηγός. γαβ! γαβ! γαβ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: