Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

38 χρόνια από ικανούς σε ικανότερους πάμε. Είναι δε τόσο ικανοί που θεωρούν πως μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κόμμα και να μαζέψουν κι άλλους ικανούς και ικανότερους. Έτσι λοιπόν είχαν σκάσει μύτη κάτι ΠΟΛ.ΑΝ. (βλέπε Σαμαράς) κάτι Κ.Ε.Π (βλέπε Αβραμόπουλος) ένα άλλο με ένα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ταύρο (βλέπε Μάνος) ακόμα κι ένα που καπηλεύτηκε το όνομα του ΛΑΟΥ (βλέπε Καρατζαφέρης) και μερικές άλλες πολιτικοδεξιές παρανυχίδες που όλοι τους όμως είχαν ένα κοινό σκοπό και ιδέα. Ήταν όλοι τους ικανοί και φρόντιζαν για το καλό σας βρε κουτά κι ανόητα. Μέσα στο πέρασμα του χρόνου φυσικά ποντάριζαν στη ρηχή μνήμη σας για να φτιάχνουν "μπαγιόκο" χωρίς να κάνουν τίποτα. Σας δούλευαν και εξακολουθούν να σας δουλεύουν από άλλο "μετερίζι¨ (γαμώ της αγωνιστικές λέξεις ε;)
Ο χρόνος κυλά στην Ελλάδα της ωχαδερφοσύνης, του σταρχιδισμού και της τσάμπα μαγκιάς. Φτάνουμε στα χρόνια της χολέρας λοιπόν και οι παραπάνω ικανοί με τους ικανότατους κολαούζους τους, προσπαθούν να σας πείσουν πως είναι πιο ικανοί απ τους ικανούς και κατά κάποιο τρόπο θεοί. Ναι ΘΕΟΙ της πολιτικής κουλτούρας. Ξέρουν τα πάντα όμως. Έχουν άποψη επί παντός επιστητού. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα αγράμματε ψηφοφόρε. Το μόνο που δεν ξέρουν είναι αν βγήκαν απ τη μήτρα της μάνας τους ή απ τη διπλανή πίσω πόρτα. Εδώ είναι που χαλάει η συνταγή. Γιατί σου λέει ό άλλος, δεν μπορεί ρε παιδί μου, για να είναι τέτοια σκατά, δεν πρεπεί να βγήκαν φυσιολογικά. Αν τρέξεις λίγο στις καθημερινές ειδήσεις θα δεις τι θέλω να πω. Αν διαβάσεις λίγο και πίσω απ τις λέξεις που γράφουν και ξεστομίζουν θα καταλάβεις.
Ένα υπέροχο κουλουβάχατο λοιπόν που μάζεψε τους ικανότερους των ικανών και σου πλασάρουν σαν υγιές κόμμα. Τώρα για να το πιστέψεις αυτό πρέπει να είσαι ή πολύ μαλάκας (που δεν σε κόβω για τέτοιο) ή να μην καταλαβαίνεις καλά ελληνικά (βλέπε Γ.Α.Π.)
Για μια φορά τόλμησε η Ελλάδα να αλλάξει κάπως τους πολιτικούς συσχετισμούς, να ανοίξει λίγο το μάτι απ τη πολιτική τσίμπλα, να βγει επιτέλους η μαρμελάδα απ τα αυτιά και όπως ήταν φυσικό οι Ικανότατοι Ξεφτίλες κάνουν τα αδύνατα δυνατά να περάσουν μπροστά παραποιώντας το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου. Είπαμε εσύ δεν ξέρεις τι ψήφισες. Εκείνοι ξέρουν μόνο. Εσύ μπορείς απλά να συμφωνείς με αυτούς. Τίποτα άλλο.
Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει θα λες. Σε αγαπάει η Νουδούλα; Σε αγαπάει θα λες.
Άντε καλή σκέψη να έχετε μέχρι τις επόμενες επαναληπτικές εκλογές που δείχνουν να μη κατάλαβαν οι ικανοί.
Αποδείξτε πως εσείς και μόνο εσείς είστε ΙΚΑΝΟΙ για το μέλλον σας. Το δικό σας αλλά κυρίως των παιδιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: