Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

10.000.000 - 153


Ένας νεκρός Στη δική μου ηλικία. Στα 53 κι αυτός. Για άλλη μια φορά θύμα των πολιτικάριων.Με τις αποφάσεις τους, με τα γελοία ψηφίσματα τους, με αυτά τα όπλα σκότωσαν ένα συνομήλικο μου. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν το μάρμαρο, η καρδιά, τα δακρυγόνα ή ότι σκατά άλλο. Η "δουλεία" ΄'εγινε πάντως. Ένας συνάνθρωπος μας είναι νεκρός.
Έχετε την απόλυτη ευθύνη κοπρίτες πολιτικοί. Όλοι σας και κυρίως εσείς οι κυβερνώντες των δύο χρωμάτων.
Έχετε ένα ακόμα θύμα στο βιογραφικό σας. Δεν είναι βέβαια το μοναδικό θύμα, καθώς καταβάλετε προσπάθειες να προσθέσετε περί τα 10.000.000 ακόμα σ αυτό. Θα σας ήταν πολύ ευχάριστο να ζούσατε σε ένα κόσμο που σας λέει "ναι σε όλα" σαν τους 153 ε;
Τι ωραία που θα ήταν λέει να κάνετε ότι θέλετε, να ψηφίζετε ότι κωλονόμο επιθυμείτε και εμείς απλά να μην σας υπολογίζουμε ζώντας παράλληλα με εσάς στο δικό μας κόσμο. Στην ουσία αυτό κάνετε όμως εσείς. Ζείτε στη δική σας πραγματικότητα θεωρώντας  πως πίσω απ τα έδρανα της βουλευτικής σας θεσούλας έχετε ένα σκηνικό παραμυθιού. 
Το βλέπουμε κι όλα περίτρανα όταν δεν υπολογίζετε κανέναν αντιπολιτευόμενο που σας απευθύνει τις αντιπαραθέσεις του, αλλά κάνετε "πηγαδάκια" και χασκογελάτε σαν ηλίθια κακομαθημένα που αποφεύγουν τη παράδοση του μαθήματος απ τη δασκάλα τους.
Κι όλα αυτά μέσα στον υποτιθέμενο Ναό της Δημοκρατίας. Λογικό, αφού έχετε μάθει καλά μόνο το μάθημα της κοπάνας και της φτηνής δικαιολογίας. 
Θεωρείτε πως έχετε να παίξετε με κουκλάκια, στρατιωτάκια, σπιτάκια, ντραμπάλες, μπαλίτσες και όλα όσα αφήσατε στη παιδική σας ηλικία. Μάθατε να ζείτε στον ονειρικό κόσμο με τα ροζ συννεφάκια των ψεμμάτων που ξεστομίζετε. Νομίζετε πως όλος ο εργαζόμενος κόσμος τα βρίσκει όλα έτοιμα με το πάτημα ενός τηλεφωνικού αριθμού και μιας διαταγής - εντολής σας. Η αλήθεια είναι πως σας παραχαϊδέψαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το μερίδιο της ευθύνης μας το έχουμε κυρίως γιατί δεν σας τσακίσαμε στο ξύλο όλα αυτά τα χρόνια των εκλογικών αναμετρήσεων παρά καθόμαστε και ακούγαμε τις παπαριές σας θεωρώντας πως κάποια στιγμή θα περνούσατε απ τη παιδική στην εφηβική ηλικία. Οι δικές μας όμως αποφάσεις έχουν παρθεί. Μόνο τις αποφάσεις των κομματικών στρατιωτών σας πρέπει να αλλάξουμε, κάτι που ευτυχώς γίνετε με γοργούς ρυθμούς. Ευτυχώς το χρώμα των παροπίδων ξεθωριάζει και τα υποψήφια θύματα αρχίζουν και βλέπουν. Το μέλλον σας πλέον είναι αβέβαιο κοπρίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: