Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ψυχή δεν μπορείτε να πάρετε


Μπορείτε να τα πάρετε όλα. Μόνο ψυχή δεν μπορείτε να πάρετε.
Ένα παιδί λιποθύμησε από ασιτία; Το 2011! Ένα παιδί μέσα σε σχολείο;
Στα γαμημένα σχολεία σας; Μέσα σε αυτά που ονομάζετε σχολεία, από αυτά που δεν έχουν θέρμανση το χειμώνα, που στάζουν στις αίθουσες τα νερά της βροχής, που έχουν σπασμένα παράθυρα, που τα έχετε μετατρέψει σε παράγκες των συμφερόντων σας κάθε φορά που κάνετε τις αλαξοκωλίες σας στην εξουσία. 
Τα εκπαιδευτικά σκουπίδια (βιβλία σας) γραμμένα σύμφωνα με το πόσο φτηνός είναι ο κάθε συγγραφέας τους και όχι πόσο καλά θα έπρεπε να είναι καταρτισμένος για να γράψει ένα εκπαιδευτικό βιβλίο. Ακόμα και αυτά, ρε ανάξιοι να λέγεστε άνθρωποι, δεν είναι στην ώρα τους έτοιμα. Ακόμα και αυτά τα σκουπίδια εκπαίδευσης δεν έχετε την ικανότητα να τα παρέχετε με το υποτιθέμενο σύστημα παιδείας σας.
Με εκπαιδευτικούς (ευτυχώς όχι όλοι) βαριεστημένους, ανεγκέφαλους παπαγαλιστές, να λειτουργούν σαν παραδείγματα προς αποφυγή.
Με ένα σύστημα (χα χα χα) εισαγωγής καθαρά εντεκπαιδευτικο, με πανεπιστήμια για περιορισμένα μυαλά σε κομματικές γραμμές και μόνο, θέλετε να μιλάτε για ανάπτυξη;
Μέσα στη μιζέρια της αδιαλλαξίας σας κωλοπολιτικοί της δεκάρας, τόσα χρόνια τώρα προσφέρετε απλόχερα το αίσθημα ντροπής σε όλους τους Έλληνες με μοναδικό στόχο τη θεσούλα σας σας. Ανάξιοι τριακόσιοι που θέλετε συνειρμικά να θεωρείστε οι τριακόσιοι του Λεωνίδα, ούτε για να μαζεύεται σκουπίδια δεν κάνετε και θέλετε με τα τερτίπια σας να διαδέχεστε ο ένας απ τον άλλο στην εξουσία.
Ένα τεράστιο φασισταριό έχετε δομήσει με τις γαμημένες πολιτικές σας όλα αυτά τα χρόνια. Τουλάχιστον όσα εγώ μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη μου.
Παραδόπιστοι μπάσταρδοι , χωρίς ίχνος ανθρωπιάς μέσα σας θα έπρεπε να βγείτε στην ελεύθερη αγορά, εδώ όμως μέσα σε αυτή τη χώρα και όχι στις καβάτζες σας στο εξωτερικό, να δούμε αν είστε ικανοί για κάτι αξιόλογο, εποικοδομητικό, δημιουργικό.
Γαμώ τις σπουδές σας κωλοπροδότες. Γαμώ τη εκπαίδευση σας καθάρματα. Έχετε το θράσος να μιλάτε για μεταρρυθμίσεις όταν ολόκληρο το κράτος φυλάει κατουρημένες ποδιές για τα ψωροευρό σας, και αφήνετε ανεκμετάλλευτη όλη τη δυναμική τούτου του τόπου θέλοντας να μας κάνετε όλους γκαρσόνια της Ευρώπης.
Αρκετά πια το παίξαμε πολιτισμένοι με τη λογική της ευρωλιγουριάς. Αρκετά παίξατε με τις τύχες των παιδιών μας.
Ναι το φταίξιμο είναι και του κόσμου που σας ψήφισε, μα το έκανε κάθε φορά πιστεύοντας όσα τάζεται πριν με εκείνα τα περίφημα ΘΑ σας. Τριάντα, λέει, βουλευτές να ψηφίσουν για τη παραπομπή σε δίκη του Γιωργάκη Παπανδρέου, και θα ανοίξουν και πάλι οι πύλες της φυλακής, της τιμωρίας, της παραδειγματικής αποπομπής και κουραφέξαλα.
Γιατί πιστεύω πως ο αριθμός των βουλευτών δεν θα είναι πάνω από 15 το πολύ; Αν φυσικά ποτέ γίνει. Ας λένε τα κοπρόσκυλα τώρα ότι θέλουν. Ξέρουμε καλά πως όταν έρθει η στιγμή της αλήθειας και πάλι θα φανεί το παιχνίδι που παίζουν στις πλατούλες μας.
Όχι ρε τον πούστη, να τον αφήσετε εκεί να τελειώσει τη τετραετία του και μετά να του κόψετε τα αρχίδια με τις μαλακίες που έχει κάνει και νομίζει πως προσφέρει και έργο στην Ελλάδα. Ναι ας είναι και μια φορά αδιέξοδη η κωλοδημοκρατία σας έτσι που την έχετε κάνει. Ας κολυμπησουμε σε ακόμα πιο βαθιά νερά κι ας πεθάνει όποιος πρέπει ενώ όποιος μπορέσει να ζήσει να έχει μάθει επιτέλους το μάθημα του.
Μέσα στο κόσμο της αβέβαιης υπερληροφόρησης ας δούμε πλέον το στραβό, το μίζερο, το οπισθοδρομικό και αυτό που μας κρατάει τόσο χαμηλά με τα μάτια στραμμένα στο σκοτάδι τους.
Το σκοτάδι τους που φροντίζουν να το κάνουν πιο πυκνό με ευρωπαϊκούς στρατούς κατοχής. Οικονομικής κατοχής προς όφελος πάντα των πολυεθνικών που μας θέλουν μεν καταναλωτές και παράλληλα νεκρούς από τόλμη, φαντασία, συνείδηση, ανθρωπιά.
Λογιστική και όχι λογική είναι το δόγμα σας. Αυτό είναι το πιστεύω σας. Αυτή είναι η ανυπαρξία του έργου σας. 
Πως είναι δυνατόν να είστε τόσο γερά αγκιστρωμένοι στη εξουσία σας; Μήπως νομίζετε πως ένας λαός είναι μαζί σας; Μήπως νομίζετε πως έχετε την πλειοψηφία με το μέρος σας; Όχι φυσικά. Με τις όποιες διαδικασίες σας είστε κυβέρνηση μα είστε γελοίες μαριονέτες τελικά με δίχως σάρκα και αίμα μέσα σας πάρα μόνο με το πύον της κακοπροαίρετης  διεκδίκησης της εξουσίας.
Στιγμές σαν τη σημερινή που μεταξύ τους οι Έλληνες βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, εσείς ανεγκέφαλοι πολιτικάριοι  προσπαθείτε και πάλι να μας διχάζετε. Εύχομαι να καταλάβει ο κόσμος πως μόνο δύο δυνάμεις αντιμάχονται Εμείς και οι πολιτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: