Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστώ ώ εξουσία.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των απόψεων μου για όλους εσάς ανεπάγγελτοι κοπρίτες της πολιτικής εξουσίας. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε ξεκάθαρα τις απαντήσεις, που τόσα χρόνια έψαχνα και τώρα  περίτρανα μου προσφέρετε τις απαντήσεις. Έψαχνα μέσα μου να βρω τα λάθη των απόψεών μου για το πώς ασκείται τη πολιτική έναντι των πολιτών. Έψαχνα να βρω έστω και μια αιτία για να πιστέψω πως κάνω λάθος. Να βγω απ΄ το κόσμο των λαθεμένων (έτσι μου έλεγαν οι άλλοι) σκέψεων που με κατέτρωγαν. Να δω τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, στη βάση των συνθηκών, της οικονομικής πολιτικής, των πρέπει και των θεσπισμένων νόμων σας.
Με έτρωγε πάντα εκείνο το μικρόβιο της αμφισβήτησης και οι πληγές του δεν έλεγαν να επουλωθούν με τα λόγια σας. Αντίθετα λειτουργούσαν σαν το αλάτι και το ξύδι πάνω στη πληγή χωρίς την δυνατότητα ίασης. Άνοιγαν ακόμα περισσότερο αυτές οι κακοφορμισμένες πληγές του μυαλού μου. 
Απλά καθημερινά πράγματα έπρεπε να γίνουν δύσκολα για τους δικούς σας λόγους. Για τη δικιά σας πραγματικότητα τόσο μακριά απ τη δική μας.
Τα χαμόγελα των φίλων μας θέλουμε. Τα πρόσωπα στο δρόμο να είναι χαρούμενα κι όχι έτσι όπως τα καταφέρατε. Απ την άλλη με έτρωγε πάντα η ερώτηση. Γιατί το κράτος να είναι εχθρός και ποτέ σύμμαχός μας; Γιατί πρέπει πάντα να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας; Ποια βεβαίωση και ποιανού νόμου πρέπει να υπογράψουμε για να καταλάβετε πως περπατάμε στα δύο πόδια μας, δεν έχουμε προβοσκίδα και χαυλιόδοντες. Πάνω απ όλα εργαζόμαστε μεταξύ μας. Προσφέρουμε ο ένας στο άλλο το έργο μας και για αυτό έχουμε τις όποιες αμοιβές μας, Αν δεν παραδώσουμε εύλογα δεν θα πάρουμε αμοιβή. Αν κάνουμε λάθος θα το πληρώσουμε απ τη τσέπη μας. Αν αθετήσουμε τις ημερομηνίες παράδοσης επίσης θα έχουμε συνέπειες.
Επίσης πρέπει  πέρα των μεταξύ μας συναλλαγών να τροφοδοτούμε με τον δικό μας κόπο, ιδρώτα, αγωνία, υποθήκευση του μέλλοντός μας κι εσάς.
Πού πάντα κάνετε λάθη, πάντα εδώ και 40 χρόνια περίπου μεταφέρετε τα σφάλματα σας ο ένας στον άλλο για την εναλλαγή σας στη κωλοθεσούλα σας.
Αυτή τη γαμημένη θέση και στο γαμημένο αξίωμα σας.
Σαν εκείνα τα κωλόπαιδα στο δημοτικό σχολείο που για να αποφύγουν τη τιμωρία της δασκάλας ρίχνουν συνεχώς τα βάρη σε άλλους ενώ έχουν κάνει τη μαλακία τους. Πότε θα φερθείτε σαν ενήλικες που αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους; Πότε επιτέλους θα παραδεχτείτε πως είστε ανάξιοι, ΑΝΑΞΙΟΙ, έτσι κεφαλαία για να καταλάβετε πως δεν πρέπει να παίζετε με τη μωροπιστία των καλοπροαίρετων ψηφοφόρων σας;  Πότε επιτέλους θα καταλάβετε; Τόσο στόκοι είστε; Δεν νομίζω. Μάλλον το δείκτη ευφυίας σας τον έχετε ανεβάσει καθώς οι κομπίνες, οι τυχοδιωκτισμοί, οι λαμογίες είναι δείγμα αν μη τι άλλο κάποιου δείκτη ευφυούς έκφρασης,
Εκλογές ε; ή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας; 
Τι λέτε ρε κοπρίτες. Όχι εκεί να κόψετε το κώλο σας να τελειώσετε τη 4ετή σύμβαση που έχετε με τον λαό και αφού αποτύχετε (κάτι που είναι σίγουρο) μετά να μην έχετε πλέον κανένα δικαίωμα για να ξαναείσαστε υποψήφιοι για επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Με λίγα λόγια θα αλλάξετε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Φυσικά όπως ο κάθε εργαζόμενος δεν θα πάρετε τη κωλοσύνταξη που επιθυμείτε δια ροπάλων. Φυσικά και θα σας ζητηθεί μετά απολογισμός γιατί αποτύχατε στο έργο που σας ανέθεσε ο εργοδότης Λαός. Φυσικά και θα πρέπει να δώσετε πλήρη αναφορά εσόδων εξόδων για όσα κάνατε παλιοκοπρίτες. Φυσικά μετά θα αποδοθούν ποινές για την ανευθυνότητα σας. Όχι απλά μερικά χρονάκια φυλακή, αλλά δήμευση της περιουσίας σας και έξω στην πραγματική ζωή να δούμε τι επάγγελμα θα μπορούσατε να κάνετε. Να δούμε μετά πώς θα ζήσετε τους τροφαντούς κώλους σας και το σκυλολόι που κουβαλάτε μαζί σας.
Το μάθατε τώρα όποτε δείτε τα σκούρα πάμε σε εκλογές. Δεν σας έδωσε κανείς αυτό το δικαίωμα και ακαταστρατήγητε το σύνταγμα κατά πως θέλετε με τα παραθυράκια των νόμων.  
Με ποιο απύθμενο θράσος μετά τη αποτυχία έχετε την απαίτηση να ¨ξαναπιάσετε δουλειά" στην ΕΡΓΑΣΙΑ απ την οποία διοχθήκατε
Κληρονομείται από τον έναν στον άλλο η μιζέρια και η οπισθοδρόμηση τόσα χρόνια τώρα, φτάσατε τη χώρα στο πλήρη εξευτελισμό και έχετε τη χυδαία απαίτηση να ξανασυμμετέχετε απλά υποσχόμενοι και πάλι σε ένα Λαό που δεν έχει και πολλά να πιαστεί, Θα ξαναπείτε ψέματα, θα ξανακάνετε τις κομπίνες σας, θα εξαπατίσετε και πάλι, θα ξανακλέψετε χαμόγελα και όνειρα γενεών με σκοπό και μόνο τον πλουτισμό σας και όχι την προσφορά στη χώρα σας. Αν θέλετε να συμμετέχετε της κοινής πολιτικής ζωής θα πρέπει να θυσιάζεται και κάτι απ τον ευατούλη σας. Αν δεν έχετε σκοπό την προσφορά των ικανοτήτων σας ή αν δεν πιστεύετε σε αυτές μπορείτε να γίνετε στη καλύτερη των περιπτώσεων κλητήρες των μεγαλοκαρχαριών σας και μόνο. Άντε μου στο διάολο καθάρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: